search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:23
MENU CLOSE

Έδεσαν με μονωτική ταινία στο κάθισμα της πρώτης θέσης μεθυσμένο επιβάτη που είχε κάνει το αεροπλάνο άνω κάτω (Photos)

17.12.2019 14:32
Έδεσαν με μονωτική ταινία στο κάθισμα της πρώτης θέσης μεθυσμένο επιβάτη που είχε κάνει το αεροπλάνο άνω κάτω (Photos)  - Media

 

Η πτήση από το Μιλνεράβιε προς το Νοβοσιμπρίσκ της Ρωσίας διαρκεί περίπου 4 ώρες. Όλα κυλούσαν ομαλά το πρώτο μισάωρο όταν ξαφνικά ένας 50χρονος άνδρας σηκώθηκε από το κάθισμα του, άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να εκσφενδονίζει πράγματα προς τις αεροσυνοδούς αλλά και στους συνεπιβάτες του.

Στο airbus320 επικράτησε πανικός. Οι αεροσυνοδοί δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν τον άνδρα ο οποίος ζητούσε επιτακτικά να μπει στο πιλοτήριο και να μιλήσει με τους πιλότους.

Τελικά την κατάσταση πήραν στα χέρια τους, κάποιοι από τους συνεπιβάτες του 50χρονου, οι οποίοι τον περικύκλωσαν, έπεσαν πάνω του, τον ακινητοποίησαν και τον έσυραν στις μπροστινές θέσεις.

Εκεί με τρεις φαρδιές μονωτικές ταινίες τον έδεσαν γύρω γύρω, επάνω στο κάθισμα. Ο άνδρας συνέχιζε να ουρλιάζει και να βρίζει και ζητούσε να τον λύσουν.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε είχαν ενημερωθεί ήδη οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου. Αστυνομικοί ανέβηκαν στο σκάφος αλλά μέχρι να του περάσουν χειροπέδες είδαν και έπαθαν αφού σαν αγρίμι ο άνδρας πάλευε να ελευθερωθεί.

Σε αλκοτέστ που του έκαναν βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες οινοπνεύματος στο αίμα του. Ο άνδρας ήταν μεθυσμένος. Τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 5 χρόνια για παρακώλυση συγκοινωνιών και έκθεση σε κίνδυνο επιβατών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50