search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:02
MENU CLOSE

Τι αποκαλύπτει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χαρακτήρα σου; (Photos)

17.12.2019 14:49
Τι αποκαλύπτει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον χαρακτήρα σου; (Photos) - Media

 

Πες μου το στυλ του Χριστουγεννιάτικού σου δέντρου, να σου πω τι άνθρωπος είσαι!

Η διακόσμηση ενός Χριστουγεννιάτικου δέντρου για μερικούς μπορεί να είναι η πιο όμορφη και δημιουργική διαδικασία των εορτών και για κάποιους άλλους μια διεκπαιρεωτική, βαρετή διαδικασία. Όπως τα δώρα που δίνετε έχουν να κάνουν με την προσωπικότητάς σας, έτσι και το δέντρο που στολίζετε μπορεί να αποκαλύψει μυστικά του χαρακτήρα σας.

Το “τρέντυ” δέντρο

Το χρώματα που προτιμήσατε είναι το ροζ, το λαμπερό φούξια, το ζωηρό μπλε και το κιτρινοπράσινο; Τότε, όπως και το δέντρο σας, είστε ζωηρός, διασκεδαστικός και θέλετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Στολίζοντας ένα ζωηρόχρωμο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, σημαίνει ότι αποδέχεστε τις τελευταίες τάσεις, είστε τολμηροί και δεν φοβάστε να υποστηρίξετε τις απόψεις σας. Τα χρώματα, το παιχνίδι με διαφορετικά μοτίβα και το αριστοκρατικό ύφος στα στολίδια είναι επίσης ευπρόσδεκτα σε αυτό το στυλ διακόσμησης.

Το παραδοσιακό φυσικό δέντρο

Αν επιλέξατε για τη διακόσμηση σας φυσικό δέντρο και λεπτομέρειες σε λαμπερό κόκκινο, τότε αυτό σημαίνει ότι δίνετε μεγάλη αξία στην αυθεντικότητα, την οικογένεια, τις παραδόσεις και τον ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα. Η θαλπωρή και το άρωμα των κωνοφόρων πλημμυρίζουν τον χώρο σας κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών του Δεκεμβρίου.

Το δέντρο “μινιατούρα”

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι και σε αυτή την περίπτωση το μέγεθος δεν είναι ενδεικτικό του πνεύματος των Χριστουγέννων. Η μαγεία έχει να κάνει με την επιλογή, την φροντίδα και την αγάπη που διαθέτει ο καθένας για το στολισμό του. Με αυτόν τον τρόπο διακόσμησης υπάρχει εξοικονόμηση χώρου και χρόνου και ελάχιστος κόπος για τον καθαρισμό που απαιτείται στο τέλος των γιορτών. Η πρακτικότητα και οι εύκολες λύσεις διακρίνουν τον κάτοχό του.

Το “γκλαμουράτο” δέντρο

Το δέντρο με αυτό το στυλ διακόσμησης, έχει μια πιο μοντέρνα παλέτα και ξεχειλίζει από λαμπερά μεταλλικά στολίδια. Η κομψότητα, οι φίνες πινελιές και η εκτίμηση στα πράγματα που έχουν πραγματικά αξία στη ζωή είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον κάτοχο αυτού του εντυπωσιακού δέντρου.  

Το “ρετρό” δέντρο

Είναι σαφές ότι γεννηθήκατε λάθος δεκαετία. Για εσάς τα Χριστούγεννα είναι ένας τρόπος να τιμάτε το παρελθόν. Το δέντρο αυτό αντικατοπτρίζει την αξία που δίνετε στην οικογένεια και την ιστορία της. Δεν έχει σημασία αν το στολίδι που συλλέγετε είναι κατασκευασμένο από πορσελάνη ή από χαρτοπετσέτα, καθότι έχει συναισθηματική αξία και είναι πολύτιμο για εσάς.

Το μινιμαλιστικό δέντρο

Κάποιοι πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος να διακοσμήσετε ένα δέντρο είναι με φανταχτερά στολίδια και λαμπερά φωτάκια. Όχι όμως εσείς. Δεν σας αρέσει να ακολουθείτε την πεπατημένη οδό, είστε πρωτοπόρος και επαναστάτης. Εκτιμάτε επίσης την ιδέα του ότι περισσότερα δεν σημαίνει και καλύτερα και είστε οπαδός του μότο αυτού, το οποίο ακολουθείτε και στη ζωή σας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50