search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:46
MENU CLOSE

Σαρλίζ Θερόν: Η νύχτα που η μητέρα μου σκότωσε τον πατέρα μου – Δεν ντρέπομαι να μιλήσω γι’ αυτό

17.12.2019 15:36
Σαρλίζ Θερόν: Η νύχτα που η μητέρα μου σκότωσε τον πατέρα μου - Δεν ντρέπομαι να μιλήσω γι’ αυτό - Media

 

Η Charlize Theron μιλά για το βράδυ που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της όντας σε κατάσταση αυτοάμυνας και εξηγεί γιατί «δεν ντρέπεται» να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό.

Η ηθοποιός ήταν μόλις 15 ετών όταν ο μπαμπάς της Charles Theron εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής και πυροβόλησε αρκετές φορές μέσα από μια πόρτα κρεβατιού με την ηθοποιό και τη μητέρα της να βρίσκονται στην άλλη πλευρά.

«Ο πατέρας μου ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν έπρεπε να ήταν σε θέση να περπατήσει όταν μπήκε στο σπίτι με ένα όπλο», δήλωσε σε συνέντευξη στο NPR.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της βρίσκονταν στην κρεβατοκάμαρά της όταν ο πατέρας της προσπάθησε να σπρώξει την πόρτα για να μπει.

«Έκανε ένα βήμα πίσω και πυροβόλησε την πόρτα τρεις φορές. Καμία από τις σφαίρες δεν μας τραυμάτισε, κάτι που είναι απλά ένα θαύμα», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια του τρομακτικού περιστατικού, η μητέρα της, Gerda Theron, άρπαξε το δικό της όπλο, πυροβόλησε και τον σκότωσε.

«Αλλά στην αυτοάμυνα, κατέληξε να είναι η απειλή», είπε η σταρ.

Μετά από αστυνομική έρευνα, οι πυροβολισμοί του 1991 νομικά κρίθηκαν ότι ήταν αυτοάμυνα και η μητέρα της δεν αντιμετώπισε καμία κατηγορία.

Μάλιστα, ο πατέρας του Theron φέρεται να είχε ιστορικό με το αλκοόλ.

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ άρρωστος. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός όλη μου τη ζωή. Μόνο εγώ τον ήξερα κατά κάποιο τρόπο, και αυτό ήταν όταν ήταν αλκοολικός», εξήγησε.

Η ηθοποιός σε κάποιο σημείο ισχυρίστηκε ότι δεν ντρέπεται να μιλάει για το τραγικό συμβάν στο κοινό.

«Αυτή η ενδοοικογενειακή βία, αυτό το είδος βίας που συμβαίνει μέσα στην οικογένεια, είναι κάτι που μοιράζομαι με πολλούς ανθρώπους», είπε.

«Νομίζω ότι όσο περισσότερο μιλάμε για αυτά τα πράγματα, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε ότι δεν είμαστε μόνοι. Νομίζω ότι για μένα είναι για πάντα αυτή η ιστορία του πως είναι να μεγαλώνεις με αλκοολικούς και τι μπορεί να κάνει αυτό σε ένα άτομο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:46