search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:45
MENU CLOSE

Νάντια Μπουλέ: Δεν θα μου δώσει ποτέ μονόπετρο ο σύντροφός μου (Video)

17.12.2019 16:14
Νάντια Μπουλέ: Δεν θα μου δώσει ποτέ μονόπετρο ο σύντροφός μου (Video) - Media

 

Για την καριέρα της στην τηλεόραση και την ερωτική της ζωή μίλησε σε συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου Κου» η Νάντια Μπουλέ.

«Τότε που οι τηλεοπτικοί ρυθμοί ήταν καταιγιστικοί, θυμάμαι να σκεφτόμουν πότε θα τραγουδήσω και πότε θα κάνω θέατρο. Τώρα που είμαι στην αντίστροφη κατάσταση, δεν αναρωτιέμαι ποτέ θα κάνω τηλεόραση» δήλωσε η Νάντια Μουλέ, προσθέτοντας ότι «στην τηλεόραση υπάρχει ξεκάθαρα μεγαλύτερη ίντριγκα από το θέατρο».

«Αν θες να μελαγχολήσεις σε 3 δευτερόλεπτα, μπες στο Twitter την ώρα που έχεις κάνει μια εμφάνιση στην τηλεόραση. Τα σχόλια ξεκινάνε από το πως είναι το μαλλί και το μακιγιάζ σου μέχρι γιατί υπάρχεις και γιατί σε γέννησε η μάνα σου» επισήμανε και συμπλήρωσε ότι αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Chicago στο θέατρο Ολύμπια.

Σε σχέση με την τηλεοπτική της παρουσία, η Νάντια Μπουλέ σχολίασε πως «Δεν έβλεπα τις εκπομπές μου στην τηλεόραση, δεν μου αρέσει καθόλου να με βλέπω. Αν έπρεπε να διαλέξω μια δουλειά που πέρασα καλύτερα, αυτή θα ήταν με τη Ρούλα Κορομηλά».

Για τις προσωπικές της σχέσεις, η ηθοποιός είπε: «Φυσικά και έχω περάσει δύσκολα σε σχέσεις. Το χειρότερο ήταν που ήθελα να χωρίσω και δεν μπορούσα λόγω των συναισθηματικών δεσμεύσεων. Μου πήρε έναν χρόνο. Είχα μια τάση να μπλέκω με ανθρώπους που ήταν συναισθηματικά βάναυσοι, κάπως με ταλαιπωρούσαν συναισθηματικά. Σήμερα δεν θα το ανεχόμουν».

«Δεν έχω τσεκάρει ποτέ κινητό συντρόφου μου» εξομολογήθηκε, ενώ πρόσθεσε ότι «μπορεί και να με έχουν απατήσει και να μην το έχω πάρει χαμπάρι».

Τέλος, αποκάλυψε πως δεν έχει δεχθεί ποτέ πρόταση γάμου και ότι «δεν πρόκειται να έρθει ο σύντροφος μου με μονόπετρο καθώς, το έχουμε συζητήσει, ξέρει πως δεν το θέλω».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:45