search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:00
MENU CLOSE

Κλέφτης μπούκαρε σε σπίτι και εκεί που έκλεβε είδε μπροστά του γυμνό ένα μοντέλο να τον κοιτάζει (Photos/Video)

17.12.2019 16:35
Ουπς ξεχάσατε να κουμπώσετε το παντελόνι σας; Όχι είναι η νέα τάση της μόδας (Photos) - Media

 

Είναι από αυτά που λέμε να μην σου τύχει ακόμη και εάν είσαι κλέφτης. Το περιστατικό που θα διαβάσετε και κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας συνέβη στο σπίτι του μοντέλου Ντάνιι Μπανκς. Η χυμώδης ξανθιά καλλονή έπεσε για ύπνο όπως της αρέσει να κάνει: Γυμνή.

Κάποια στιγμή λίγο πριν το ξημέρωμα η Ντάνιι ξύπνησε από κάποιους μικρούς θορύβους στο σαλόνι.

Γυμνή και νυσταγμένη όπως ήταν σηκώθηκε να δει τι γίνεται στο σαλόνι της. θεωρούσε αρχικά ότι ο σκύλος που έχει στο σπίτι έπαιζε και έκανε θόρυβο.

Όμως ο σκύλος δεν έπαιζε. Έκανε χαρές σε έναν κλέφτη που «άδειαζε» το σπίτι της. Ο κλέφτης αιφνιδιάστηκε. Δεν περίμενε με τίποτε να δει στην πόρτα του σαλονιού να τον κοιτάζει μια γυμνή όμορφη ξανθιά κοπέλα.

Μόλις ανέκτησε την αυτοκυριαρχία του έβγαλε το όπλο του και της ζήτησε να ανοίξει και το χρηματοκιβώτιο της για να πάρει ότι είχε μέσα. Το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο και ο κλέφτης παρασυρμένος από την ομορφιά του μοντέλου της είπε να ξαπλώσει στο κρεβάτι και έφυγε χωρίς να κλέψει τίποτα.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43