search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:05
MENU CLOSE

Οι σκέψεις του Open για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης – Το ριάλιτι που «κλέβουν» από το Mega 

18.12.2019 08:32
Open TV: Νέο μέλος στη διοίκηση ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης - Media

 

Νέες αλλαγές και προσθήκες στο πρόγραμμά του εξετάζει το OPEN τις ημέρες αυτές, επιθυμώντας να πετύχει αξιοσημείωτη άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης.

Η άνοδος αυτή είναι και η αιτία που οι ιθύνοντες έχουν αποφασίσει να ποντάρουν περισσότερο στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού, ρίχνοντας στη μάχη της τηλεοπτικής αρένας όχι ένα αλλά δύο talent shows!

Το πρώτο, μας είναι ήδη γνωστό αφού το απολαύσαμε επί πολλές σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega. Ο λόγος για το «Just The 2 Of Us» το οποίo θα βρει μια θέση στο πρόγραμμα του OPEN μέσα στο β’ μισό της σεζον.

Ονομάζεται «Drive Masters» και αναμένεται να λατρευτεί από το ανδρικό κοινό! Πληροφορίες της Real Life που μεταφέρει το tvnea.com, αναφέρουν πως το συγκεκριμένο project αναμένει τηn έγκριση του ΔΣ  σχετικά με το budget του προκειμένου να κάνει την εμφάνισή του την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, έχοντας ήδη αποκτηθεί από τον Ιβάν Σαββίδη στο… παζάρι των Καννών.

Η προετοιμασία, πάντως, θα είναι μεγάλη και διόλου φθηνή, μιας και για να το δούμε στις οθόνες μας απαιτείται η κατασκευή ειδικού πλατό όμοιου με πίστα αυτοκινήτων, στην οποία οι «ταλαντούχοι» οδηγοί θα πασχίζουν για τη νίκη.

Το υψηλό του κόστος δε, αποτελεί την αιτία που υπάρχει σοβαρή σκέψει να χρησιμοποιηθεί και ως διεθνές hub, προκειμένου να γυρίζονται σε αυτό και οι versions άλλων χωρών που έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα του εν λόγω talent show.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:05