search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:28
MENU CLOSE

H Γιαννάκου «κόβει την όρεξη» στον Σαμαρά για τον προεδρικό θώκο

18.12.2019 08:34
H Γιαννάκου «κόβει την όρεξη» στον Σαμαρά για τον προεδρικό θώκο - Media

 

Nέο «χτύπημα», εμμέσως πλην σαφώς, κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, από τις δηλώσεις της βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Μαριέττας Γιαννάκου, σχετικά με την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

«Προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρώην πρωθυπουργοί δεν έχουν καμιά δουλειά να γίνουν Πρόεδροι της Δημοκρατίας», δήλωσε η πρώην υπουργός, προσθέτοντας ότι «κανένας πρώην πρωθυπουργός δεν διεκδίκησε Προεδρία της Δημοκρατίας σε καμία χώρα της Ευρώπης. Και θα σας πω ποιος είναι ο λόγος. Το σύστημά μας είναι πρωθυπουργοκεντρικό. Ο πρωθυπουργός είναι το πανίσχυρο πρόσωπο. Είναι δυνατόν από το “πανίσχυρο πρόσωπο” να θέλει μετά να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας χωρίς αρμοδιότητες;» (ΕΡΤ, εκπομπή «Απευθείας»).

Ίσως οι δηλώσεις αυτές να τροφοδοτήθηκαν από τη συζήτηση για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας για Πρόεδρο τηςν Δημοκρατίας του Κώστα Σημίτη, αλλά όπως είναι προφανές, ο πραγματικός αποδέκτης του μηνύματος ήταν ο κ. Σαμαράς, αφού αυτός είναι ο πρώην πρωθυπουργός που εμφανιζότα, τουλάχιστον από το πολιτκό περιβάλλον του, να επιθυμεί τη θέση του ΠτΔ διακαώς.

Να σημειωθεί τέλος ότι η κα Γιαννάκου αναφερόμενη στον σημερινό Πρόεδρο, επισήμανε ότι «έκανε πολύ καλά τη δουλειά του, προσέφερε υπηρεσίες και ιδιαίτερα στην περίοδο του 2015».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:28