search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:24
MENU CLOSE

Γάμος στις ΗΠΑ κατέληξε σε τραγωδία: Νεκρός ο γαμπρός σε ενέδρα

18.12.2019 10:09
Γάμος στις ΗΠΑ κατέληξε σε τραγωδία: Νεκρός ο γαμπρός σε ενέδρα - Media

 

Ο Joe Melgoza αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με την αγαπημένη του και λίγο αργότερα το ζευγάρι παραχώρησαν δεξίωση σε φίλους και συγγενείς στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, δύο αδέλφια πήγαν απρόσκλητα στον χώρο της δεξίωσης και ξεκίνησαν καυγά με προσκεκλημένους του ζευγαριού. Τότε ο Joe θέλησε να τους απομακρύνει.

Τα δυο αδέλφια, ο 28χρονος Rony Castaneda Ramirez και ο 19χρονος Josue Castaneda Ramirez, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, έφυγαν από τον γάμο και λίγη ώρα αργότερα έστησαν ενέδρα στον γαμπρό και τον ξυλοκόπησαν με ρόπαλα του μπέιζμπολ.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι, στο κατώφλι ενός σπιτιού κοντά στον χώρο της δεξίωσης. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο γαμπρός υπέκυψε στα τραύματα του, αφήνοντας πίσω του την μόλις λίγων ωρών σύζυγο του και την 11χρονη κόρη τους, ενώ οι δυο δράστες συνελήφθησαν και κατηγορούνται για δολοφονία, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15