search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:06
MENU CLOSE

ΚΚΕ: Επίδειξη βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις για να τρομοκρατήσουν τον λαό

18.12.2019 11:24
ΚΕ Αιγαίου του ΚΚΕ: Ψεύτικες υποσχέσεις μετά την αγριότητα - Ο ξεσηκωμένος λαός δε δέχεται ανταλλάγματα - Media

 

«Το σημερινό κρεσέντο αστυνομικής βίας και καταστολής, που παραβιάζει ακόμα κι αυτούς τους αστικούς νόμους, βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση της ΝΔ και το αρμόδιο υπουργείο», τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι, προσθέτοντας, «οι εικόνες με τις συλλήψεις και τις «κουκούλες», αλλά και οι καταγγελίες για απειλή και άσκηση βίας, σε βάρος κατοίκων της περιοχής, έρχονται να προστεθούν σε άλλα απαράδεκτα κρούσματα, όπως αυτά του «ξεγυμνώματος»συλληφθέντων».

«Είναι προφανές ότι με αυτές τις πρακτικές οι δυνάμεις καταστολής κάνουν επίδειξη βίας, που στόχο έχει τελικά να τρομοκρατήσει το λαό και να εμπεδώσει το αυταρχικό δόγμα «νόμοςκαι τάξη» της κυβέρνησης» επισημαίνειτο ΚΚΕ καταλήγοντας στο σχόλιό του, «σε αυτά τα κρούσματα πρέπει να υπάρχει απάντηση από το εργατικό κίνημα. Την αντιλαϊκή πολιτική και την κρατική καταστολή, που πάνε χέρι – χέρι, μπορεί να τις αντιμετωπίσει η πάλη του λαού και της νεολαίας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:06