search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:16
MENU CLOSE

Επώνυμη καταγγελία για την εισβολή της ΕΛΑΣ: «Είναι δυνατόν να τρώς ξύλο από το πουθενά γιατί ρωτάς τι στο καλό γυρεύουν τα ΜΑΤ στην ιδιοκτησία σου;»

18.12.2019 13:48
Γιάφκα στο Κουκάκι: Προκήρυξη της Ο.Λ.Α. για επίθεση στον ΣΕΒ βρέθηκε σε στικάκι - Media

 

Σε επώνυμη καταγγελία για τη δράση της ΕΛΑΣ τα ξημερώματα στο Κουκάκι προχώρησε γνωστή νομικός, η οποία δηλώνει ότι οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε φιλικό της σπίτι.

Πρόκειται για την Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου, κόρη του αείμνηστου Δημήτρη Τσάτσου και πρώην υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έγραψε στο Facebook:

«Δυστυχώς τα επεισόδια στο Κουκάκι έγιναν σε σπίτι φιλικό μου. Με την έφοδο στην παράπλευρη του γνωστού μου σπιτιού κατάληψη και επειδή όπως δήλωσαν είχαν διαφύγει δύο καταληψίες τα κάνανε γυαλιά καρφιά στους ανθρώπους δίπλα γιορτιάρες μέρες που είναι!

Τους πλάκωσαν στο ξύλο στη ταράτσα τους τα δύο τους παιδιά και τον πατέρα και κάνανε λαμπόγιαλο το σπίτι τους! Τι ψάχνετε ; Οτιδήποτε παράνομο.
 
Εχει κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος και δεν το ξέρουμε; Τέλος ξυλοδαρμένοι πήγανε στη ΓΑΔΑ απο όπου φαντάζομαι θα αφεθούν.
 
Μήπως πρέπει να κρύψουμε τα βιβλία που διαβάζουμε, όλο και κάτι ανατρεπτικό και μαρξιστικό θα βρεθεί. Είναι δυνατόν να τρώς ξύλο απο το πουθενά γιατι ρωτάς τι στο καλό γυρεύουν τα ΜΑΤ στην ιδιοκτησία σου;
 
Τον πατέρα τον βγάλανε σχεδόν γυμνό και δαρμένο, τους είχανε μπρούμιτα στην ταράτσα. Οταν τους πήραν για τη Γαδά ούτε τα παππούτσια τους δεν τους άφηναν να πάρουν!
 
Κύριε Χρυσοχοίδη μαζέψτε τους η ευθύνη σας είναι μεγάλη!».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:14