search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:48
MENU CLOSE

Τι θα προτείνει ο Alpha στην Ελένη Μενεγάκη

18.12.2019 14:57
Τι θα προτείνει ο Alpha στην Ελένη Μενεγάκη - Media

 

Γρίφο αποτελεί για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Alpha. Και ο γρίφος έγκειται στο μέλλον αυτής της σχέσης. Με λίγα λόγια θα ανανεωθεί ή όχι το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το κανάλι;

Το μόνο που είναι γνωστό έως αυτήν τη στιγμή είναι οι προθέσεις του σταθμού… Η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ακόμη.

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, ο σταθμός έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη, ενώ παράλληλα είναι ανοιχτός στη συζήτηση αν θέλει η παρουσιάστρια να μετακινηθεί σε άλλη ζώνη… Για παράδειγμα το βράδυ, δεδομένου ότι η παρουσία της το μεσημέρι έχει εξαντλήσει τη δυναμική της.

Ωστόσο προϋπόθεση για κάθε συζήτηση και ειδικότερα για την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας, είναι η σημαντική περικοπή των απολαβών της που σύμφωνα με πληροφορίες θα περιορίζεται στο 1/3 των σημερινών! Πρόκειται δηλαδή για μια πολύ σημαντική μείωση του συμβολαίου της, με αποτέλεσμα να είναι άγνωστο αν θα δεχθεί μια τόσο μεγάλη μεταβολή ή θα προτιμήσει κάποια άλλη πρόταση (όπως πχ ακούγεται οτι έχει δεχθεί από το νέο Mega του Μαρινάκη).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:48