search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:52
MENU CLOSE

Βρέθηκε πτώμα σε καταψύκτη 10 χρόνια μετά με σημείωμα: «δεν φταίει η γυναίκα μου» (Photos)

18.12.2019 16:22
Βρέθηκε πτώμα σε καταψύκτη 10 χρόνια μετά με σημείωμα: «δεν φταίει η γυναίκα μου» (Photos) - Media

 

Σκηνές βγαλμένες από ταινία έζησαν οι αστυνομικοί σε ένα διαμέρισμα στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν κλήθηκαν για το πτώμα μιας γυναίκας και τελικά βρήκαν στον καταψύκτη της τη σορό ενός άνδρα μαζί με ένα… σημείωμα.

Πρόκειται για την 75χρονη Τζαν Σούρον-Μάθερς, που κρατούσε τον νεκρό σύζυγό της, Πολ Έντουαρτ Μάθερς στην κατάψυξη για δέκα χρόνια για να μπορεί να διεκδικήσει 177.000 δολάρια ως αποζημίωση μετά τον θάνατο του βετεράνου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν κάτοικοι που γνώριζαν το ζευγάρι αλλά το σημείωμα που βρέθηκε έγραφε ότι «η σύζυγος δεν ευθύνεται για τον θάνατο» του Πολ!

Η Τζαν είχε εξουσιοδοτηθεί από τον σύζυγό της να λαμβάνει την αποζημίωσή του και μάλιστα υπήρχε συμβολαιογρφική πράξη. Η γυναίκα που την είχε υπογράψει είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε διαβάσει το περιεχόμενο του κειμένου!

Βρέθηκε άνδρας σε καταψύκτη 10 χρόνια μετά το θάνατό του με σημείωμα «δεν φταίει η γυναίκα μου» (pics & vid)

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο Πολ πέθανε μεταξύ 4 Φεβρουαρίου και 8 Μαρτίου του 2009. Η Τζαν βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, χωρίς εμφανή τραύματα, στις 22 Νοεμβρίου. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμά της ανακάλυψαν το δεύτερο πτώμα στον καταψύκτη.

Βρέθηκε άνδρας σε καταψύκτη 10 χρόνια μετά το θάνατό του με σημείωμα «δεν φταίει η γυναίκα μου» (pics & vid)

«Είδαμε μια μάζα μέσα σε μια σακούλα, που έμοιαζε με άνθρωπο σε εμβρυακή στάση. Ένας αστυνομικός έσκισε τη σακούλα και είδαμε ένα ανθρώπινο πόδι» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Αρχών σύμφωνα με το Desert News.

Ο Πολ ταυτοποιήθηκε από το δακτυλικό του αποτύπωμα αλλά η νεκροψία δεν έδειξε την αιτία θανάτου του.

Πηγή: Daily Mail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:51