search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:34
MENU CLOSE

Το κόλπο μιας μητέρας για να μην αγοράζει όλα τα παιχνίδια που ζητούν τα παιδιά της

18.12.2019 16:35
Το κόλπο μιας μητέρας για να μην αγοράζει όλα τα παιχνίδια που ζητούν τα παιδιά της - Media

 

Ένα κόλπο σκαρφίστηκε μια μητέρα για να μην αγοράζει όλα τα παιχνίδια που ζητούν τα παιδιά της.

Δείτε την ανάρτησή της στο Facebook, η οποία έχει γίνει viral:

«Για άλλη μια φορά το φιλμ της φωτογραφικής μηχανής μου είναι ΠΛΗΡΕΣ από φωτογραφίες της Emerson με κάθε πράγμα που θέλει για τα Χριστούγεννα. Γιατί … γιατί είναι το πιο εκπληκτικό κόλπο για γονείς και έχει σταματήσει πολλές παιδικές κρίσεις! Εάν δεν χρησιμοποιείτε αυτό το κόλπο… ακούστε φίλοι.

Οι επισκέψεις μας στο κατάστημα ήταν πολύ πιο οδυνηρές αυτήν την εποχή του χρόνου. Τα παιχνίδια είναι σε πλήρη ισχύ … και φυσικά τα παιδιά μου ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Προφανώς θα ήθελα να έχω γλυκά, με καλούς τρόπους, μη άπληστα παιδιά, που δεν ζητούν όλα τα πράγματα … αλλά δεν έχω. Οπότε σταμάτα να κατακρίνεις Κάρεν και σταμάτα να διαβάζεις αν έχεις παιδιά σαν αυτά. Τώρα … αν έχετε παιδιά όπως τα δικά μου … που θέλουν τα λαμπερά εκπληκτικά πράγματα που γεμίζουν τα εμπορικά κέντρα, το μπακάλικο, το βενζινάδικο και σχεδόν παντού όπου πηγαίνετε αυτή τη φορά του χρόνου, αυτό το κόλπο είναι για εσάς.

Τι είναι αυτό?!

Βγάλτε μία φωτογραφία. Είναι τόσο απλό.

Σταματήστε για ένα δευτερόλεπτο, σχολιάστε το αντικείμενο που σας δείχνουν και πείτε: “Ας βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί και να την στείλουμε στον Άγιο Βασίλη ώστε να ξέρει ότι το θέλεις” Σημείωση: μπορείτε να τη στείλετε στον Άγιο Βασίλη, τη γιαγιά, τη θεία Στέφανι ή σε όποιον μπορείτε να σκεφτείτε. Αυτό εξαρτάταθ πλήρως από εσάς και μπορεί να είναι διαφορετικό κάθε φορά.

Με μαγικό τρόπο, η Emmie χαμογελάει, λέει τσιζ, ζητά να δει την εικόνα, κατόπιν ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ. Είναι μαγικό. Όχι δάκρυα. Και ξεχνά για όλα αυτά μέσα σε λίγα λεπτά.

Ίσως το κάνατε αυτό για χρόνια και εγωιστικά δεν μοιραστήκατε αυτό το κόλπο μαζί μου … ή ίσως είσαστε σαν εμένα και αυτό είναι έτοιμο να ταράξει τον κόσμο σας. Πραγματικά, δοκιμάστε το φίλοι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:31