search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:42
MENU CLOSE

Σπαρακτική σκηνή: σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή άλλο σκύλο που τον χτύπησε αυτοκίνητο (Photos/Video)

18.12.2019 17:17
Σπαρακτική σκηνή: σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή άλλο σκύλο που τον χτύπησε αυτοκίνητο (Photos/Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Χουαντσάγιο στο Περού. Δυο αδέσποτα σκυλιά περνούσαν τη λεωφόρο Μαριατεγκούι. Ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα δεν πρόλαβε να σταματήσει και χτύπησε το ένα σκυλί, άσχημα. Όπως κατέγραψαν οι περαστικοί, το σκυλί που δεν χτυπήθηκε προσπαθεί σαν να είναι άνθρωπος να επαναφέρει στη ζωή τον φίλο του. Η προσπάθεια του όμως είναι καταδικασμένη. Ο φίλος του δεν πρόκειται να ξυπνήσει. Κάποιος περαστικός κοντοστέκεται και λέει «φτωχό μου σκυλάκι». Έχει δει τι έχει συμβεί.

Αρχικά ο σκύλος πατάει την κοιλιά του άλλου σκύλου σαν να του κάνει μαλάξεις. Όταν βλέπει ότι αυτό δεν πετυχαίνει πηγαίνει από την άλλη πλευρά του σώματος του φίλου του κοιτάζει την κάμερα και γαυγίζει σαν να ζητάει βοήθεια από τους ανθρώπους που παρακολουθούν. Κανείς δεν βοηθάει.

Τη συνέχεια δεν την ξέρουμε διότι εκείνος που τραβούσε το βίντεο εμφανώς συγκινημένος σβήνει την κάμερα. Το βίντεο ανέβηκε στο facebook και συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπων. Κάποιος μάλιστα έγραψε: «Ελπίζω κάποια μέρα οι άνθρωποι να γίνουμε άνθρωποι και να αναλάβουμε την ευθύνη απέναντι σε αυτούς τους μικρούς αγγέλους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15