search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:01
MENU CLOSE

Νέα αεροπορικά πλήγματα από το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

19.12.2019 07:36
Παλαιστίνη: Συνεχίζονται οι αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ εναντίον της Λωρίδας της Γάζας - Media

 

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι «έπληξε» έναν «ένοπλο» Παλαιστίνιο ο οποίος πλησίαζε τον φράκτη που χωρίζει το έδαφος του Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας, χωρίς να διευκρινίσει αν ο άνδρας σκοτώθηκε.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έπληξε σήμερα το πρωί έναν χώρο κατασκευής όπλων στη Λωρίδα της Γάζας μετά την εκτόξευση ρουκέτας από τον παλαιστινιακό θύλακα.

«Στη διάρκεια της νύκτας μία ρουκέτα εκτοξεύθηκε από τη Λωρίδα της Γάζας στο έδαφος του Ισραήλ», επεσήμανε ο στρατός σε ανακοίνωσή του. «Σε απάντηση (…) τα πολεμικά αεροσκάφη έπληξαν έναν χώρο κατασκευής όπλων της Χαμάς στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας», πρόσθεσε.

Δεν υπήρξαν τραυματίες, ούτε από τις ρουκέτες ούτε από τα αεροπορικά πλήγματα.

Εξάλλου ως αντίποινα μετά την εκτόξευση της ρουκέτας η ισραηλινή υπηρεσία αρμόδια για τις πολιτικές επιχειρήσεις στα Παλαιστινιακά Εδάφη (Cogat) ανακοίνωσε ότι «η περιοχή αλιείας της Λωρίδας της Γάζας θα μειωθεί στα 10 ναυτικά μίλια μέχρι νεοτέρας».

Την Τρίτη η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι «έπληξε» έναν «ένοπλο» Παλαιστίνιο ο οποίος πλησίαζε τον φράκτη που χωρίζει το έδαφος του Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας, χωρίς να διευκρινίσει αν ο άνδρας σκοτώθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00