search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:49
MENU CLOSE

Νίκος Αλεξίου: Η δραματική εξομολόγηση του «Πλαπούτα» από της «Ελλάδος τα παιδιά»

19.12.2019 10:00
Παράσταση

 

Ο Νίκος Αλεξίου, γνωστός σε όλους ως «Πλαπούτας» μίλησε για το “Της Ελλάδος τα Παιδιά”, την ελάχιστη επαφή που είχε με τους συμπρωταγωνιστές της καθώς και το πρόβλημα της ανεργίας.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Αλεξίου, ο γνωστός σε όλους μας «Πλαπούτας» από τη σειρά του ANT1 «Της Ελλάδος Τα Παιδιά».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την ελάχιστη επαφή που κατάφερε να κρατήσει με τους συμπρωταγωνιστές του από την επιτυχημένη σειρά καθώς και το πρόβλημα ανεργίας που αντιμετώπισε.

«Δεν με πειράζει που με συνοδεύει ο “Πλαπούτας”. Μεγαλώνοντας όλα αυτά γίνονται λίγο ιστορία. Όταν το κάναμε πιθανόν να είχα χάσει δουλειές στο θέατρο. Πιθανόν – δεν ξέρω, αυτά δεν τα μαθαίνεις ποτέ.

Δεν ξέρω αν το θεωρώ δίκαιο ή άδικο, αλλά το θεωρώ μέχρι ενός σημείου μία φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση. Μπορεί να έχασα δουλειές, δεν ξέρω. Ανοίγει μια πόρτα και κλείνουν δέκα» δήλωσε και αποκάλυψε ότι για έναν τουλάχιστο χρόνο, δεν είχε καταφέρει να παίξει πουθενά.

«Έχουν περάσει σχεδόν 26 χρόνια από τότε. Άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή, ο Κώστας Ευριπιώτης και ο Δημήτρης Βενιζέλος που έγραφε το σενάριο. Με τα παιδιά είχα ελάχιστη επαφή όλα αυτά τα χρόνια.

Με το τέλος του σίριαλ λίγο πολύ εξαφανιστήκαμε. Με τον Γιάννη Μπέζο είχαμε παίξει σε κάτι επεισόδια από άλλα σίριαλ, στο θέατρο δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Τώρα συναντηθήκαμε και παίξαμε σε μια σειρά, στη “Ζωή εν τάφω” που ήταν στην ΕΡΤ» συνέχισε.

Σε ερώτηση αν θα ξαναέκανε το «Της Ελλάδος τα παιδιά» απάντησε θετικά: «Δεν είμαι από αυτούς που διαλέγουν δουλειές» είπε ο Νίκος Αλεξίου.

Μίλησε τέλος και για τον νευρικό κλονισμό που υπέστη στα 50 του: «Κατάλαβα πόσο με επηρέασε η απώλεια του πατέρα μου στα 50 μου, όταν έπαθα ένα νευρικό κλονισμό με αφορμή μια σχέση μου. Κοινωνικά και οικονομικά ανήκω στην κατώτατη τάξη. Ό,τι κοινωνικό επίδομα δικαιούμαι, το έχω πάρει. Δεν είμαι πλούσιος.»

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:49