search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:24
MENU CLOSE

Οργισμένος Βούλγαρης για την σύλληψη Ινδαρέ: Ασύλληπτο ότι τον συνέλαβαν στην κατάληψη της Ματρόζου

19.12.2019 10:05
Οργισμένος Βούλγαρης για την σύλληψη Ινδαρέ: Ασύλληπτο ότι τον συνέλαβαν στην κατάληψη της Ματρόζου  - Media

 

Την συμπαράστασή του, στον σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί μαζί με τους δυο γιους του σε διπλανό σπίτι από την κατάληψη Ματρόζου, εξέφρασε μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης.

«Δεν φανταζόμουν ότι θα μίλαγα ποτέ στο ραδιόφωνο για τον Δημήτρη Ινδαρέ, επειδή έχει συλληφθεί. Τον Δημήτρη τον ξέρω πολλά χρόνια. Ενημερώθηκα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την γυναίκα του για το τι συνέβη και το θεωρώ αδιανόητο αυτό που έγινε», είπε αρχικά ο Παντελής Βούλγαρης.

Όπως τόνισε «η σύζυγός του με διαβεβαίωσε ότι ο ένας γιος τους, που σπουδάζει στην Πάτρα, είχε γυρίσει πριν από δυο ημέρες στην Αθήνα. Η σύζυγός του, είναι μια γυναίκα ψύχραιμη και με διαβεβαίωσε ότι τα παιδιά τους δεν έχουν καμία σχέση με την κατάληψη».

«Είναι ασύλληπτο να έχει συλληφθεί αυτός και τα παιδιά του» σημείωσε ο κ. Βούλγαρης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:01