05/07/2020 13:35:32

Μπακογιάννης: Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς - Θα ξαναστήσουμε το δέντρο στα Εξάρχεια (Video)

Μπακογιάννης: Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς - Θα ξαναστήσουμε το δέντρο στα Εξάρχεια (Video) - Media

 

Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Η αγάπη πάντα νικάει το μίσος». Με αυτή τη φράση απάντησε, στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, ο Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννη στον εμπρησμό από αγνώστους του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Εξαρχείων, που τοποθέτησε χθες ο Δήμος της Αθήνας.

Στην ανάρτησή του ο Κώστας Μπακογιάννης συνεχίζει λέγοντας:

«Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς. Και είναι για όλη την πόλη. Για αυτό και το δέντρο θα ξαναστηθεί. Κριτής των βανδάλων, που καμαρώνουν και στο You Tube, οι πολίτες των Εξαρχείων που θέλουν όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι Αθηναίοι να ζήσουν και να χαρούν»

Υπενθυμίζεται  πως δεν άντεξε για περισσότερες από 24 ώρες το Χριστουγεννιάτκο δέντρο που τοποθέτησαν τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων στην πλατεία Εξαρχείων.

Το δέντρο πυρπολήθηκε χτες Τετάρτη από αγνώστους αν και κάποιοι περαστικοί επιχείρησαν να αποτρέψουν την πυρπόληση δεν τα κατάφεραν.

Πλέον λοιπόν οι κάτοικοι βλέπουν ένα καμένο δέντρο στην «καρδιά» της πλατείας της περιοχής.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.