search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:33
MENU CLOSE

Μπακογιάννης: Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς – Θα ξαναστήσουμε το δέντρο στα Εξάρχεια (Video)

19.12.2019 12:00
Μπακογιάννης: Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς - Θα ξαναστήσουμε το δέντρο στα Εξάρχεια (Video) - Media

 

Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Η αγάπη πάντα νικάει το μίσος». Με αυτή τη φράση απάντησε, στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, ο Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννη στον εμπρησμό από αγνώστους του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Εξαρχείων, που τοποθέτησε χθες ο Δήμος της Αθήνας.

Στην ανάρτησή του ο Κώστας Μπακογιάννης συνεχίζει λέγοντας:

«Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς. Και είναι για όλη την πόλη. Για αυτό και το δέντρο θα ξαναστηθεί. Κριτής των βανδάλων, που καμαρώνουν και στο You Tube, οι πολίτες των Εξαρχείων που θέλουν όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι Αθηναίοι να ζήσουν και να χαρούν»

Υπενθυμίζεται  πως δεν άντεξε για περισσότερες από 24 ώρες το Χριστουγεννιάτκο δέντρο που τοποθέτησαν τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων στην πλατεία Εξαρχείων.

Το δέντρο πυρπολήθηκε χτες Τετάρτη από αγνώστους αν και κάποιοι περαστικοί επιχείρησαν να αποτρέψουν την πυρπόληση δεν τα κατάφεραν.

Πλέον λοιπόν οι κάτοικοι βλέπουν ένα καμένο δέντρο στην «καρδιά» της πλατείας της περιοχής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:33