search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:55
MENU CLOSE

Πεντάχρονο πνίγηκε στο σχολείο σε ανοιχτό βόθρο γεμάτο περιττώματα (Photos)

19.12.2019 13:43
Δασκάλα κρέμασε με το καλσόν της και έπνιξε τον 4χρονο γιο της την ώρα που ο πατέρας είχε πάει για τρέξιμο - Media

 

Η τραγωδία διαδραματίστηκε μέσα στο σχολείο. Ο 5χρονος Μιχαήλ Κομπαέ πήγε στην τουαλέτα. Ξαφνικά όπως καθόταν η λεκάνη έσπασε με αποτέλεσμα ο μικρός να βρεθεί στο γεμάτο λύματα βόθρο που έχασκε από κάτω. Την προηγούμενη μέρα είχαν γίνει εργασίες στις τουαλέτες του σχολείου και οι υπεύθυνοι δεν είχαν στερεώσει καλά τις λεκάνες.

Οι γονείς του ξεκίνησαν έναν τιτάνιο δικαστικό αγώνα μέχρι που πρόσφατα δικαιώθηκαν (όσο μπορεί να δικαιωθεί ένα γονέας που έχασε το παιδί του) και δικαστήριο στη Νότια Αφρική τους επιδίκασε αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Η κατάθεση της μητέρας του της Ροζίνας Κομπάε ήταν συγκλονιστική. «Μου είπαν οι διασώστες ότι μπορούσαν να δουν μόνο το χεράκι του παιδιού μου να εξέχει. Το υπόλοιπο κορμί ήταν θαμμένο μέσα στα λύματα.»

Ο δικαστικός Γολγοθάς είχε ξεκινήσει χρόνια πριν, μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση από το Ανώτατο δικαστήριο της Νότιας Αφρικής οι γονείς βίωναν καθημερινά το θάνατο του παιδιού τους.  

Επίσης το υπουργείο παιδείας κλήθηκε να πληρώσει όλα τα έξοδα για τη θεραπεία και την ψυχολογική υποστήριξη της οικογένειας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:54