search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47
MENU CLOSE

Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο για να του βγάλουν μπουκάλι 20 εκατοστών που είχε σφηνώσει στο όρθον του (Photos)

19.12.2019 15:15
Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο για να του βγάλουν μπουκάλι 20 εκατοστών που είχε σφηνώσει στο όρθον του (Photos)   - Media

 

Οι γιατροί στα επείγοντα ακούνε διάφορα παράξενα πράγματα που πολλές φορές αγγίζουν τα όρια του παραμυθιού. Όπως για παράδειγμα αυτό που άκουσαν οι γιατροί των επειγόντων του κρατικού νοσοκομείου Ντογκουάν στην Κίνα. Ένας άνδρας πήγε με φριχτούς πόνους στην κοιλιά που ξεκινούσαν από τον πρωκτό του. Όταν οι γιατροί του έκαναν ακτινογραφία διαπίστωσαν ότι είχε σφηνωμένο μέσα του ένα μπουκάλι 20 εκατοστών.

Ο ασθενής το μικρό όνομα του οποίου είναι κύριος Γουέν, τους κοίταξε και ψέλλισε μια δικαιολογία «το χρησιμοποίησαν για να ξυστώ. Είχα φαγούρα χαμηλά στην πλάτη. Έτσι πρέπει να γλίστρησε μέσα μου». Τους είπε όμως ότι το μπουκάλι που έχει μέσα του είναι το μπουκάλι με το εντομοαπωθητικό. Αμέσως σήμανε συναγερμός.

Εάν κάτι έσπαγε ή άνοιγε το δηλητήριο θα χυνόταν μέσα στον οργανισμό του. Οι γιατροί για να μην υπάρξουν επιπλοκές αποφάσισαν να χειρουργήσουν τον ασθενή. Τον έβαλαν στο χειρουργείο και αφαίρεσαν το μπουκάλι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47