search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:53
MENU CLOSE

Κύπρος: Τρεις συλλήψεις για το κατασκοπευτικό βαν

19.12.2019 15:31
Οικογενειακή τραγωδία στην Καλαμπάκα: Στη φυλακή ο 60χρονος που πυροβόλησε τη σύζυγό του - Media

 

Στη σύλληψη τριών ατόμων αναφορικά με την υπόθεση του κατασκοπευτικού van, που είχε κατασχεθεί πριν από ένα μήνα προχώρησε η Κυπριακή αστυνομία.

Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 30 και 35 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 41 ετών. Όλοι ελληνοκύπριοι εργαζόμενοι στις δύο εταιρείες Ισραηλινών συμφερόντων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Εναντίον τους διερευνώνται συνολικά 13 αδικήματα, μεταξύ των οποίων η Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση του Περί της Προστασίας του Απορρήτου της Ιδιωτικής Επικοινωνίας Νόμος, αδικήματα κατά παράβαση του Περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, αδικήματα κατά παράβαση του Περί Ραδιοεπικοινωνιών Νόμου.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται αύριο το πρωί να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:53