search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:20
MENU CLOSE

Κουκουβάγια φώλιασε σε χριστουγεννιάτικο δέντρο – Το 10χρονο κοριτσάκι που έβαζε τις μπάλες τρομοκρατήθηκε (Photos)

19.12.2019 16:06
Κουκουβάγια φώλιασε σε χριστουγεννιάτικο δέντρο - Το 10χρονο κοριτσάκι που έβαζε τις μπάλες τρομοκρατήθηκε (Photos) - Media

 

Την τρομάρα της ζωής της πήρε μέσα στα Χριστούγεννα ένα 10χρονο κοριτσάκι την ώρα που στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το κοριτσάκι μέσα στην καλή χαρά έβαζε τις μπάλες στο δέντρο όταν ξαφνικά είδε δυο μάτια ανάμεσα από τα κλαδιά να την κοιτάζουν. Το παιδί πάγωσε. Τα μάτια ανοιγόκλεισαν και ένα κεφάλι έκανε μια πλήρη περιστροφή γύρω από το λαιμό του. Τότε ακούστηκε ο ήχος που κάνει η κουκουβάγια. Το παιδί τρομοκρατημένο πέταξε τις μπάλες στο πάτωμα και άρχισε να τρέχει προς την κουζίνα όπου καθόταν η μαμά της.

Όταν οι γονείς την καθησύχασαν και πήγαν όλοι μαζί να δουν τι ήταν εκείνο που τρομοκράτησε τη μικρή, διαπίστωσαν πράγματι ότι ανάμεσα στα κλαδιά είχε φωλιάσει μια μεγάλη κουκουβάγια. Αμέσως άνοιξαν πόρτες και παράθυρα και παρακίνησαν το πουλί να βγει και να πετάξει στη φύση. Η κουκουβάγια πεισματικά αρνιόταν να κουνηθεί από τα κλαδιά.

Αφού είδαν και αποείδαν έπεσαν για ύπνο και το επόμενο πρωινό ο πατέρας είδε την κουκουβάγια να έχει καθίσει στην κορυφή του δέντρου σαν το χριστουγεννιάτικο αστέρι.

Τηλεφώνησαν σε μια ζωοφιλική οργάνωση στην κωμόπολη των ΗΠΑ Chattahoochee και την ίδια μέρα έφτασε ένας ειδικός ορνιθολόγος ο οποίος τους είπε πως το πουλί μπορεί να βρισκόταν εκεί εδώ και μια εβδομάδα. Τελικά κατάφερε να την πιάσει και να την βάλει σε ένα ειδικό κλουβί για να την απελευθερώσει.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:18