search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:53
MENU CLOSE

«Άσος» από… ημίχρονο και εξάδα για τον Άρη

19.12.2019 17:17
Τριπλή μάχη για τις ελληνικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης - Media

 

Σε… παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Άρης το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπως μαρτυράει η νίκη του με 4-0…

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τους Ιντέγε και Γκάμα σε… μεγάλα κέφια, καθώς αμφότεροι σκόραραν από δύο φορές, ο πρώτος στο 12ο και στο 24ο λεπτό κι ο δεύτερος στο 30’ με πέναλτι και στο 61’, δίνοντας και δύο ασίστ, πήραν… ξεκούραστα το πρώτο τους «τρίποντο» μετά από τέσσερις αγωνιστικές και παρέμειναν σε… τροχιά πλέι οφ!

Αντιθέτως, οι νεοφώτιστοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να χάσουν ουσιαστικά από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, δίνοντας τέλος στο αήττητο σερί των δύο τελευταίων ματς.

Με το τελικό 4-0 να ανεβάζει τον μεν Άρη πέμπτο, με 21 βαθμούς πλέον, ενώ ο Βόλος βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 17 πόντους.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24