search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:25
MENU CLOSE

Γάζα: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ κατά στόχων της Χαμάς

20.12.2019 06:08
Γάζα: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ κατά στόχων της Χαμάς - Media

 

Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε το βράδυ της Πέμπτης πλήγματα εναντίον εγκαταστάσεων της ισλαμιστικής παράταξης Χαμάς για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες έπειτα από την εκτόξευση άλλης μιας ρουκέτας από τη Λωρίδα της Γάζας, γνωστοποίησε το γενικό επιτελείο. Η ρουκέτα εκτοξεύθηκε από τον παλαιστινιακό θύλακα χθες, έπειτα από μία εκτόξευση το προηγούμενο βράδυ. «Σε αντίποινα, λίγη ώρα αργότερα, ένα [ισραηλινό] αεροσκάφος στοχοθέτησε υπόγεια εγκατάσταση κι έναν ναυτικό στόχο της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, καθώς κι ένα στρατιωτικό συγκρότημα» στο βόρειο τμήμα της περιοχής, ανέφερε ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού.

Πηγή προσκείμενη στις παλαιστινιακές δυνάμεις ασφαλείας επιβεβαίωσε ότι επλήγησαν τουλάχιστον τρεις εγκαταστάσεις της Χαμάς που υπέστησαν ζημιές. Καμία από τις δύο πλευρές δεν έκανε λόγο για θύματα σε αυτό το στάδιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:23