search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:31
MENU CLOSE

Σαλβίνι: 19χρονη τού ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο μέσα σε αεροπλάνο – «Απαντά» με διαπόμπευση ο αρχηγός της Λέγκα

20.12.2019 08:07
Σαλβίνι: 19χρονη τού ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο μέσα σε αεροπλάνο - «Απαντά» με διαπόμπευση ο αρχηγός της Λέγκα - Media

 

Την οργή του Ματέο Σαλβίνι και σωρεία αντιφατικών αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Ιταλία η φωτογραφία μιας 19χρονης κοπέλας να ποζάρει δίπλα από τον αρχηγό της Λέγκα κατά τη διάρκεια πτήσης, υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο.

Η νεαρή Erika Labbe, με προφίλ στο Instagram “la_gotica_sweet”, αυτοφωτογραφήθηκε την ώρα που ο Ματέο Σαλβίνι κοιμόταν δίπλα της σε πτήση από το Μπάρι στο Μιλάνο και ανέβασε story με την πράξη της.

Η εναέρια selfie της συνοδευόταν από την διεθνώς αναγνωρισμένη «κίνηση με το μεσαίο δάχτυλο».

Το περιστατικό κοινοποιήθηκε από τον ίδιο τον Σαλβίνι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας στη λεζάντα «τι ωραία να ταξιδεύεις με ευγενικούς ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να διαδηλώνουν κατά του μίσους, της βίας και των προσβολών».

Η Labbe διέγραψε το Instagram account της λόγω της διάστασης που πήρε το όλο θέμα.

Πριν όμως διαγράψει τους λογαριασμούς της στα social media, η νεαρή καυτηρίασε την απόφαση του Σαλβίνι να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά της.

«Έτσι διασφάλισε ότι θα δεχθώ απειλές κατά της ζωής μου. Η χειρονομία απευθυνόταν στους φίλους μου και δεν είχε να κάνει με τον ίδιο», πρόσθεσε η νεαρή σε ανάρτησή της πριν «κατεβάσει» το account της στο Instagram.

 «Δεν είμαι αριστερή, ούτε και δεξιά. Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική και πιθανώς σε λίγα χρόνια να την αντιλαμβάνομαι καλύτερα. Δεν περίμενα τέτοια δημοσιότητα και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα για κάτι το οποίο έκανα με διαφορετική πρόθεση», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19