search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:13
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Τον συνέλαβαν, τον άφησαν ελεύθερο και φεύγοντας πήρε τα δώρα από το δέντρο του Α.Τ.

20.12.2019 09:21
O Τραμπ σκοτώνει το «αμερικανικό όνειρο» - Γιατί η εκδοχή «πατριωτισμού» που επιβάλλει λειτουργεί εις βάρος των ΗΠΑ - Media

 

Ένας νεαρός στις ΗΠΑ συνελήφθη αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Φεύγοντας όμως, άρπαξε τα δώρα που βρίσκονταν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Έκλεψε τα δώρα που βρίσκονταν κάτω απο χριστουγεννιάτικο δέντρο σε αστυνομικό τμήμα αλλά στη συνέχεια ο φίλος του τα επέστρεψε.

Ο λόγος για έναν νεαρό που συνελήφθη στην πόλη Πούλμαν της πολιτείας Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με την κατηγορία οτι ως ανήλικος, αγόραζε αλκοόλ.

Στη συνέχεια όμως κι αφού αποδείχθηκε οτι δεν ήταν ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 20χρονος φεύγοντας από το αστυνομικό τμήμα αντιλαμβάνεται ότι κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο υπάρχουν κάποια δώρα. Δίχως να διστάσει, σκύβει και αρπάζει κάποια από αυτά.

Πηγαίνει στο αυτοκίνητο που τον περιμένει αλλά αντιλαμβάνεται ότι τα κουτιά είναι απλώς διακοσμητικά.

Βγαίνει από το αυτοκίνητο και τα πετάει. Ο φίλος του και οδηγός του οχήματος φοβούμενος μην βρουν μπελάδες, παίρνει τα κουτιά από το πεζοδρόμιο και τα τοποθετεί μπροστά στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος.

Οι αστυνομικοί πάντως δεν καταδίωξαν τους δύο φίλους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:12