search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:02
MENU CLOSE

Στολισμός στην Αθήνα: Ιπτάμενα… μουστάκια κρέμασαν στη Χαλκοκονδύλη! (Photos)

20.12.2019 10:02
Στολισμός στην Αθήνα: Ιπτάμενα... μουστάκια κρέμασαν στη Χαλκοκονδύλη! (Photos) - Media

 

Ένα ακόμα «επεισόδιο» καταγράφεται στην φετινή περιπέτεια του χριστουγεννιάτικου στολισμού στο κέντρο της Αθήνας με τον στολισμό που φωταγωγήθηκε στην οδό Χαλκοκονδύλη, τον δρόμο που φιλοξενεί και την έδρα της ΔΕΗ, η οποία ανέλαβε και ως χορηγός το έργο. 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τα φώτα της Χαλκοκονδύλη μέσα στο βαθύ σκοτάδι θυμίζουν κάτι από… ιπτάμενα μουστάκια και ασφαλώς δεν είναι και σε αυτή την περίπτωση η πιο πετυχημένη επιλογή από αυτούς που ασχολήθηκαν με το όλο έργο. 

Να θυμίσουμε ότι μέχρι στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου είχε γίνει χαμός με άλλα δύο αντίστοιχα έργα χριστουγεννιάτικου στολισμού στην Αθήνα. 

Το πρώτο ήταν ο φωτισμός της Βασιλίσσης Σοφίας από το ίδρυμα Ωνάση και το δεύτερο ήταν ο φωτισμός της οδού Πανεπιστημίου που ανέλαβε να στολίσει η «Πειραιώς Real Estate και Picar»,

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:02