search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:56
MENU CLOSE

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης έλεγε ότι «η οικία αποτελεί άσυλο σε όλους τους πολιτισμούς»…

20.12.2019 11:12
Γεωργιάδης: O Tσίπρας έκλεισε το Mega γιατί δεν μπορούσε να το ελέγξει  - Media

 

«Κυριακή πρωί επέλεξαν να επιτεθούν στο σπίτι μου, φωνάζοντας και πετώντας τρικάκια. Η οικία αποτελούσε και αποτελεί άσυλο σε όλους τους πολιτισμούς, σπεύδω όμως να προλάβω δηλώσεις τύπου: “δεν πυροβόλησαν κιόλας..”, ότι μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου. Δεν τους φοβόμαστε!».

Αυτά έγραφε με οργισμένο ύφος, πριν από ακριβώς ένα μήνα, σε ανάρτησή του στο twitter, o υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του.

Την Πέμπτη όμως, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να δώσει πλήρη κάλυψη για την εισβολή δυνάμεων των ΕΚΑΜ στην οικία του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ κατά την επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης στο Κουκάκι.

«Είχαν την κατοικία τους και δίπλα και την κατάληψη. Γιατί η οικογένεια αρνήθηκε να συνδράμει στην εκκένωση του υπό κατάληψη κτιρίου. Προφανώς με κάποιον τρόπο οι συλληφθέντες βοηθούσαν την κατάληψη, γι΄αυτό αρνήθηκαν στην αστυνομία να μπει», ήταν κάποια από τα όσα είπε ο κορυφαίος υπουργός, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Είμαι περήφανος για τον Χρυσοχοΐδη, μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία», είπε ο κ. Γεωργιάδης και κατέληξε πως «η Ελληνική Αστυνομία είναι μακράν η πιο ήπια Αστυνομία της Δύσης».

Τελικά, τι από τα δυο ισχύει; Είναι άσυλο σε όλυος τους πολιτισμούς η οικία όλων των ανθρώπων;

…Ή μήπως ο υπουργός εννούσε μονάχα τις οικίες υπουργών και άλλων κορυφαίων πολιτικών και οικονομικών παραγόντων της χώρας;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:55