07/07/2020 08:33:23

Βουλευτής ΝΔ: Η αστυνομία πρέπει να χρησιμοποιεί πλαστικές σφαίρες (Audio)

Βουλευτής ΝΔ: Η αστυνομία πρέπει να χρησιμοποιεί πλαστικές σφαίρες (Audio) - Media
 
Eν μέσω κατακραυγής κατά της αστυνομικής βίας και κατά της επεισοδιακής εισβολής της ΕΛ.ΑΣ. στο Κουκάκι, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος δηλώνει αναφανδόν υπέρ της χρήσης πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία.
 
Σύμφωνα με την efsyn.gr, ο πρώην γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης Σαμαρά μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio North 98.0 και δήλωσε ότι είναι «προφανώς υπέρ» της χρήστης πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία.
 
Μάλιστα, ο κ. Βαρτζόπουλος ανέφερε ότι η χρήση πρέπει να γίνεται για την προστασία της έννομης τάξης, ορίζοντας την έννομη τάξη ως «προστασία της περιουσίας και της υγείας των πολιτών από αυτούς οι οποίοι την επιβουλεύονται».
 
«Οι πλαστικές σφαίρες χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην γίνεται εδώ» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.
 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πάντως, δεν σταματά εκεί, αλλά κάνει και παρατήρηση στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. δηλώνοντας ότι… δεν του άρεσε το ύφος των ανακοινώσεων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς το βρήκε «απολογητικό» και δεν καταλαβαίνει γιατί η ηγεσία της «ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει να απολογηθεί».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.