search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:31
MENU CLOSE

Τέιλορ Σουίφτ: Μιμείται τη γάτα και πίνει γάλα με… αλκοόλ από μπωλ (Video)

20.12.2019 17:58
Τέιλορ Σουίφτ: Μιμείται τη γάτα και πίνει γάλα με... αλκοόλ από μπωλ (Video) - Media

Σε ένα παράξενο σκετς έλαβαν μέρος ηθοποιοί από το μιούζικαλ Cats του Tom Hooper στο The Late Late Show με τον James Corden την Πέμπτη. Σε αυτό, η Τείλορ Σουίφτ πίνει γάλα από ένα τεράστιο μπωλ.

Στο πλευρό της είχε τη Τζένιφερ Χάντσον, τη Ρέμπελ Γουίλσον, τον Τζέισον Ντίρουλο και την Φρανσέσκα Χέιγουάρντ και φυσικά, τον παρουσιαστή.

Στο σκετς, έπρεπε να αναδείξουν τις καλύτερες ικανότητες τους ενώ υποδύονται γάτες για να κερδίσουν το βραβείο «ο καλύτερος στο σόου» (best in show).

Κατά τη διάρκεια του περίεργου αλλά διασκεδαστικού σκετς, οι ηθοποιοί βρέθηκαν  σε αμήχανες καταστάσεις και οι Τέιλορ, Ρέμπελ και Φρανσέσκα  ήπιαν ακόμη και από ένα μπωλ με γάλα.

Η Τέιλορ έπινε από μια μποτίλια όταν ο Τζέιμς την ρώτησε τι κάνει και είπε ότι ήταν «πόσιμο νερό», τότε αυτός έδειξε προς το τεράστιο πιατάκι του γάλακτος και είπε: «Αν θέλετε να πιείτε, πηγαίνετε εκεί πέρα».

Του απέσπασαν την προσοχή λέγοντας του ότι ο Ίντρις Έλμπα ήταν στο άλλο δωμάτιο και τότε η Ρέμπελ γέμισε με αλκοόλ το μπωλ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21