search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:02
MENU CLOSE

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έγκριση εξαγοράς πέντε ξενοδοχείων της Louis από την Blackstone

20.12.2019 18:47
Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έγκριση εξαγοράς πέντε ξενοδοχείων της Louis από την Blackstone - Media

 

Εγκρίθηκε η εξαγορά πέντε ξενοδοχειακών μονάδων της εταιρείας «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΟΥΗΣ ΑΕ» από την εταιρεία με την επωνυμία «The Blackstone Group Inc.», μέσω της εταιρείας με την επωνυμία «Leonidas Holdco S.A.r.l»

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε τμήμα, με την υπ’ αριθ. 699/2019 ομόφωνη απόφασή της, ενέκρινε, κατ’ άρθρο 8 παρ. 3 του ν.3959/2011, τη γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί των ξενοδοχειακών μονάδων «Louis Zante Beach», «Louis Grand Hotel Glyfada», «Louis Corcyra Beach», «Louis Plagos Beach» και «Louis Creta Princess» της εταιρείας «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΟΥΗΣ ΑΕ», από την εταιρεία με την επωνυμία «The Blackstone Group Inc.» μέσω της εταιρείας με την επωνυμία «Leonidas Holdco S.A.r.l».

Με την απόφασή της, η επιτροπή έκρινε ότι η συγκέντρωση, η οποία αναφέρεται στην ευρύτερη αγορά παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις αγορές στις οποίες αφορά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:02