15/11/2019 13:59:55
22.2.2010

«Σε παρακαλώ λήστεψέ με»

 «Σε παρακαλώ λήστεψέ με» - Media

…Είναι από τα πιο πρωτότυπα, από τα πιο περίεργα site που υπάρχουν στον κυβερνοχώρο… Οι εμπνευστές του είναι Ολλανδοί και με αυτό τον τρόπο θέλουν να αποδείξουν ότι μέλη των λεγόμενων ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Twitter, μοιράζονται προσωπικές πληροφορίες, με τρόπο που «προκαλούν» εκείνους που κινούνται στη «σκοτεινή» πλευρά της ζωής.

Οι δημιουργοί του site please rob me,  παρατήρησαν ότι ειδικά οι χρήστες του Twitter, δίνουν συνεχώς πληροφορίες για το πού βρίσκονται… Εάν έχουν φύγει από το σπίτι τους, εάν έχουν πάει διακοπές και πόσο καιρό θα λείψουν, πώς λένε τη φίλη ή το φίλο τους… Εάν βρίσκονται στο θέατρο, τον κινηματογράφο ή το γήπεδο.

Οι πληροφορίες αυτές, όπως λένε οι εμπνευστές του «σε παρακαλώ λήστεψέ με», αποτελούν την πιο αξιόπιστη «τράπεζα» πληροφοριών για όσους βγάζουν τα προς το ζην κλέβοντας σπίτια.

Οι δημιουργοί του site, για να κινητοποιήσουν τους χρήστες του internet για τους κινδύνους που κρύβουν οι συγκεκριμένες και συνεχείς αναφορές που δίνουν για το πού βρίσκονται και το τι κάνουν και μάλιστα με το ονοματεπώνυμό τους, έκαναν κάτι απλό… βάζουν στο site τους, τις πληροφορίες που οι χρήστες ανεβάζουν στο Twitter, κάτω από τον τίτλο «κατάλογος με όλα τα άδεια σπίτια που βρίσκονται εκεί έξω»!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.