search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:30
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Παρακολουθώ προσωπικά τις αναρτήσεις των υπουργών μου

20.12.2019 21:38
Μητσοτάκης: Παρακολουθώ προσωπικά τις αναρτήσεις των υπουργών μου - Media

 

Στη συζήτηση με την υπουργό Παιδείας, τον υπ. Δικαιοσύνης και τον Πρύτανη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε, κατά την επίσκεψή του στο Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού στην Καρδίτσα, ότι… παρακολουθεί τις αναρτήσεις των υπουργών του, ο ίδιος προσωπικά.

Η Νίκη Κεραμέως κάνοντας μια μικρή εισαγωγή υπενθύμισε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάνει μια ανάρτηση στα social media για το συγκεκριμένο τμήμα και το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, λέγοντας ότι η χώρα μας μπορεί να είναι υπερήφανη.

Οπως περιέγραψε συνομιλώντας με τον πρωθυπουργό εκείνος της είπε: «Την επόμενη εβδομάδα είμαι εκεί, μπορώ να πάω να το δω;».

Παίρνοντας τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την… αποκάλυψη: «Είδα την ανάρτηση της Νίκης, βλέπετε παρακολουθώ εγώ ο ίδιος τους υπουργούς μου, και εξέφρασα την επιθυμία να ας επισκεφθώ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:29