
Στη συζήτηση με την υπουργό Παιδείας, τον υπ. Δικαιοσύνης και τον Πρύτανη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε, κατά την επίσκεψή του στο Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού στην Καρδίτσα, ότι… παρακολουθεί τις αναρτήσεις των υπουργών του, ο ίδιος προσωπικά.
Η Νίκη Κεραμέως κάνοντας μια μικρή εισαγωγή υπενθύμισε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάνει μια ανάρτηση στα social media για το συγκεκριμένο τμήμα και το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, λέγοντας ότι η χώρα μας μπορεί να είναι υπερήφανη.
Οπως περιέγραψε συνομιλώντας με τον πρωθυπουργό εκείνος της είπε: «Την επόμενη εβδομάδα είμαι εκεί, μπορώ να πάω να το δω;».
Παίρνοντας τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την… αποκάλυψη: «Είδα την ανάρτηση της Νίκης, βλέπετε παρακολουθώ εγώ ο ίδιος τους υπουργούς μου, και εξέφρασα την επιθυμία να ας επισκεφθώ».