search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:22
MENU CLOSE

Νέες αποκαλύψεις για τον μυστηριώδη θάνατο του Στράτου Βαλσαμίδη

21.12.2019 08:47
Νέες αποκαλύψεις για τον μυστηριώδη θάνατο του Στράτου Βαλσαμίδη - Media

Μετά τις σοκαριστικές εξελίξεις στον μυστηριώδη θάνατο του νεαρού ηθοποιού, που «άγγιξε» τους τηλεθεατές, τα στόματα άνοιξαν. Οι έρευνες και τα νέα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά.

 

Μάρτυρας – «κλειδί» επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και αποκάλυψε στην κάμερα τα όσα είδε μες τη νύχτα στην περιοχή του Χαλανδρίου όπου μένει.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου όταν είδε το μαύρο Fiat Punto του 34χρονου Στράτου Βαλσαμίδη παρκαρισμένο μπροστά στο σπίτι της.

Το αυτοκίνητο ήταν άγνωστο στην περιοχή, της έκανε εντύπωση και σημείωσε στο ημερολόγιο του σπιτιού τον αριθμό κυκλοφορίας του. Την επόμενη μέρα το είδε πάλι στο ίδιο σημείο. Ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, άκουσε τα σκυλιά της να γαβγίζουν ανήσυχα. Βγήκε στον κήπο της και είδε το αυτοκίνητο να έχει μεταφερθεί ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου βρισκόταν πριν, με τα alarm αναμμένα. Λίγα μέτρα πίσω του, βρισκόταν ένα ανθρακί αυτοκίνητο με δυο κοντοκουρεμένα άτομα. Ο ένας άνοιξε το μαύρο Fiat, κάθισε στη θέση του οδηγού και απομακρύνθηκε ακολουθούμενος από το άλλο όχημα με κατεύθυνση τη λεωφόρο Κηφισίας.

Το αυτοκίνητο ήταν άγνωστο στην περιοχή, της έκανε εντύπωση και σημείωσε στο ημερολόγιο του σπιτιού τον αριθμό κυκλοφορίας του. Την επόμενη μέρα το είδε πάλι στο ίδιο σημείο. Ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, άκουσε τα σκυλιά της να γαβγίζουν ανήσυχα. Βγήκε στον κήπο της και είδε το αυτοκίνητο να έχει μεταφερθεί ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου βρισκόταν πριν, με τα alarm αναμμένα. Λίγα μέτρα πίσω του, βρισκόταν ένα ανθρακί αυτοκίνητο με δυο κοντοκουρεμένα άτομα. Ο ένας άνοιξε το μαύρο Fiat, κάθισε στη θέση του οδηγού και απομακρύνθηκε ακολουθούμενος από το άλλο όχημα με κατεύθυνση τη λεωφόρο Κηφισίας.

Ερωτήματα που καίνε, ζητούν απαντήσεις…

Η Στεφανία Αναγνωστάτου από το στούντιο της εκπομπής όπου βρισκόταν, είπε πως θα συνεχίσει να ψάχνει μέχρι να πάρει την απάντηση για το τι συνέβη στον αγαπημένο της αδελφό.

Μίλησε στην εκπομπή και από το σημείο που βρέθηκες νεκρός ο αδελφός της στο Παλαιό Ψυχικό. Μετέφερε τα όσα της είπε η μάρτυρας που τον βρήκε.

«Την πρώτη φορά που πέρασε από το δρόμο, τον είδε καθιστό στο πίσω μέρος του αυτοκίνητο του και νόμιζε πως κοιμόταν. Όταν μετά από ώρα ξαναγύρισε, ήταν στην ίδια θέση και του χτύπησε το τζάμι για να ξυπνήσει… Το σοκ ήταν μεγάλο όταν κατάλαβε πως ήταν νεκρός…», είπε.

Η Στεφανία κάνει λόγο για τα πολλά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τις συνθήκες θανάτου του αδελφού της.

«Είναι αποδεδειγμένο ότι ενώ είχε εξαφανιστεί μια εβδομάδα, ήταν νεκρός, 12 – 48 ώρες και αναρωτιόμαστε που βρισκόταν πριν.»

Απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με την εκπομπή, έστω και ανώνυμα.

Η μητέρα και η αδελφή του ηθοποιού ψάχνουν την αλήθεια

Μαζί με την αδελφή του Στράτου Βαλσαμίδη, ήταν και η μητέρα του στο δρόμο όπου έχασε τη ζωή του.

Απελπισμένη η τραγική μάνα είπε στο «Τούνελ»:

«Οι αστυνομικοί δεν έκαναν καθόλου καλά τη δουλεία τους. Αν εγώ έπαιρνα το αυτοκίνητο, όπως μου είχαν πει, το παιδί μου θα πήγαινε έτσι. Αυτό είναι εγκληματική ενέργεια. Το παιδί μου το δολοφόνησαν και ψάχνω να βρω το ποιος και γιατί…»

Η Στεφανία συμπλήρωσε: «Αν το όχημα ήταν εδώ για μέρες, κάποιος διερχόμενος ή κάτοικος θα το είχε εντοπίσει. Το απορριμματοφόρο του Δήμου περνά κάθε μέρα. Δεν θα το έβλεπε;».

Πηγή: anikolouli.gr/

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:22