search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:26
MENU CLOSE

Χανιά: Τα ζάρια… δεν έφεραν εξάρες – Εννιά συλλήψεις μετά από έφοδο σε καφενείο

21.12.2019 09:02
Αίγιο: Εφοδος της ΕΛΑΣ σε σπίτι «ξετρύπωσε» 29 άτομα που είχαν μαζευτεί για... ζάρια - Media

 

Συνελήφθησαν, χθες (20.12.2019) απόγευμα, στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, εννέα (9) ημεδαποί ηλικίας από 35 έως 73 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες (20.12.2019) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφενείο» ιδιοκτησίας 38χρονης ημεδαπής η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει επιτρέψει και να συνδράμει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε οκτώ άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου, των πεσών (ζάρια) οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 905 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και ένα ζεύγος ζαριών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

 

Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:26