search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:23
MENU CLOSE

To tweet της Tyra Banks για το ελληνικό GNTM

21.12.2019 11:29
To tweet της Tyra Banks για το ελληνικό GNTM - Media

 

Το πολυσυζητημένο GNTM 2 έφτασε στο τέλος του με τον τελικό να προκαλεί έντονα σχόλια, καθώς για πρώτη φορά αναδείχθηκαν δύο νικήτριες και όχι μία.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση πως οι νικήτριες θα είναι δύο αλλά και πως το σύστημα ψηφοφορίας έχει μπλοκάρει, πολλοί τηλεθεατές δε σταμάτησαν τα τουιτάρουν και έτσι το #gntmgr κατάφερε να γίνει δεύτερο trend παγκοσμίως.

Αμέτρητα τα οργισμένα σχόλια του κόσμου στα κοινωνικά δίκτυα καθώς δε βρέθηκε κάποιος που κατάφερε να ψηφίσει τουλάχιστον όπως προκύπτει από …έρευνα στο Τwitter.

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής και έπειτα από χιλιάδες καταγγελίες στο, η Tyra Banks, το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια του America’s Next Top Model αναρωτήθηκε δημόσια τι συνέβη στον μεγάλο τελικό και ζήτησε να της εξηγήσουν.

«Έχω ακούσει πολλά για τον ελληνικό τελικό του GNTM. Μπορεί κάποιος από τους τηλεθεατές ή τους παραγωγούς του show να κοινοποιήσει τι συνέβη; Δεν ελέγχω όλες τις εκδοχές παγκοσμίως του Νext Top Model αλλά πραγματικά ενδιαφέρομαι», έγραψε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό της.

Πηγή: freegossip.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21