search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:13
MENU CLOSE

Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο κρεσέντο αστυνομικής βίας στον Δημήτρη Ινδαρέ

21.12.2019 13:05
Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο κρεσέντο αστυνομικής βίας στον Δημήτρη Ινδαρέ  - Media

 

Το «απαράδεκτο κρεσέντο αστυνομικής βίας και καταστολής που αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο έναν διακεκριμένο άνθρωπο των τεχνών, τον σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και την οικογένειά του» καταγγέλλει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. 

«Οι δυνάμεις καταστολής όχι μόνο τους τρομοκράτησαν εισβάλλοντας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι ασκώντας τους βία αλλά στόχευσαν ακόμα παραπέρα στον εξευτελισμό, την ταπείνωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του ίδιου και της οικογένειας του. Τα απάνθρωπα κρούσματα αυτά αστυνομικής αυθαιρεσίας με τις συλλήψεις, τις “κουκούλες” στα κεφάλια των συλληφθέντων, οι καταγγελίες για απειλή και άσκηση βίας σε βάρος των κατοίκων της περιοχής έρχονται να προστεθούν σε έναν μακρύ κατάλογο αντίστοιχων περιστατικών που σημειώθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα όπως το “ξεγύμνωμα συλληφθέντων”», σημειώνει σε ανακοίνωσή του. 

«Ο στόχος της κυβέρνησης της ΝΔ είναι προφανής. Να τρομοκρατηθεί ο λαός και να εμπεδώσει το αυταρχικό δόγμα “νόμος και τάξη”. Δεν θα τους περάσει! Οι ηθοποιοί καταδικάζουμε την κρατική καταστολή που πάει χέρι-χέρι όλα αυτά τα χρόνια με την αντιλαϊκή πολιτική τους. Ενώνουμε τη φωνή μας με όλων των καλλιτεχνών και στεκόμαστε στο πλάι του συναδέλφου και της οικογένειάς του!», καταλήγει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06