search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:43
MENU CLOSE

Δομοκός: Έπεσαν πιστολιές για τα μάτια μιας γυναίκας

22.12.2019 15:04
Μοίρες: «Με κοιτούσε στα μάτια κρατώντας το πιστόλι!» - Συγκλονιστική μαρτυρία από τον εγγονό - Media

 

Ασύλληπτα περιστατικά διαδραματίστηκαν στις 4 τα ξημερώματα έξω από μπαρ στον Δομοκό, όταν ένας 26χρονος τσακώθηκε με τον 33χρονο ιδιοκτήτη ενός μαγαζιού για τα μάτια μιας κοπέλας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 26χρονος διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και ήρθαν στα χέρια. Στη συνέχεια, πήρε το όπλο του, που κατείχε παράνομα, από το αυτοκίνητο κι επέστρεψε στο μαγαζί.

Εκεί φέρεται ότι κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι του ιδιοκτήτη και απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει. Στη συνέχεια πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα έξω από το μπαρ και τράπηκε σε φυγή.

Ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί του ΑΤ Δομοκού εντόπισαν και συνέλαβαν τον 26χρονο.

Στο χώρο που έγινε το συμβάν εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κάλυκες και μία σφαίρα πιστολιού. Επίσης, κατασχέθηκε και το πιστόλι που ο 26χρονος κατείχε παράνομα.

Ο 26χρονος κατηγορείται για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, άσκοπους πυροβολισμούς, κατοχή & οπλοχρησία και απειλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:43