search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:53
MENU CLOSE

Superleague: Οι ενδεκάδες στο Παναθηναϊκός – Άρης

22.12.2019 17:15

 

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 1, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει τις επιλογές του για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» το οποίο ξεκινάει στις 19:30 στο Ολυμπιακό στάδιο.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Διούδης θα καθίσει στο τέρμα, με τους Αποστολάκη, Πούγγουρα, Νούνες και Ινσούα τετράδα στην άμυνα. Κουρμπέλης και Δώνης θα παίξουν στον άξονα, με τους Μπουζούκη-Χατζηγιοβάνη στα άκρα και τον Περέα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μακέντα.

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει τον Άρη, ο Μίχαελ Ένινγκ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Κουέστα. Από δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Ρόουζ, Βέλεθ, Δεληζήσης και Κόρχουτ. Δίδυμο στα χαφ θα είναι οι Ματίγια και Σάσα, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ιντέγε θα βρίσκονται οι Φετφατζίδης, Γκάμα και Λάρσον.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52