search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:01
MENU CLOSE

Μαρινάκης: Δεν θα είμαι πλέον θεατής – ΠΑΟΚ: Μιλάει αυτός που έχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο

22.12.2019 19:42
Μαρινάκης: Δεν θα είμαι πλέον θεατής - ΠΑΟΚ: Μιλάει αυτός που έχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο - Media

 

Σκληρή δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για όλα όσα έγιναν στον Βόλο. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έκανε λόγο για «ποδοσφαιρικά περιττώματα» και επισήμανε ότι ούτε ο ίδιος ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα είναι πλέον θεατές απέναντι σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αντίδραση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδόσφαιρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποι τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα την χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα.

Ήρθε η ώρα, οι υπεύθυνοι αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

μεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που μεταξύ άλλων έκανε επίθεση και στον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, μετά την γκέλα του Ολυμπιακού στον Βόλο. Ο Δικέφαλος του Βορρά με ανακοίνωση που εξέδωσε υπενθυμίζει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός τελεί υπό «απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων», ενώ κάνει λόγο για «παραλήρημα» ενός ανθρώπου «που προφανώς βρίσκεται υπό την επήρεια… συναισθμηματικής φόρτισης».

Παράλληλα, από τον ΠΑΟΚ σημειώνουν ότι ο Μαρινάκης είναι «ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και “περιττώματα”» και ότι ουσιαστικά επιθυμεί την «επιστροφή στην κανονικότητα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για 2 δεκαετίες». Τέλος, τονίζεται ότι «εξαιτίας της ασυλίας που απολαμβάνει από όλες τις αρμόδιες αρχές και της πλήρους ασυδοσίας που αυτές του χαρίζουν, κάποιος πρέπει να ανακόπτει τα τοξικά του παραληρήματα».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μαρινάκη σε “ποδοσφαιρικά περιττώματα”, φέρνει στο μυαλό κάθε υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου, τη ρήση “εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια”. Από τη βιασύνη του να κατασκευάσει το, παραδοσιακό πλέον, άλλοθι προκειμένου να καλύψει τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας του, κάθε φορά που οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν στα ίσια, λησμόνησε πως του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων, μεταξύ άλλων ποινικών αδικημάτων.

Συνεπώς, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και “περιττώματα”. Ξέχασε κάτι ακόμα στο παραλήρημά του, να ενημερώσει την κοινή γνώμη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μη μας απαλλάξει από την παρουσία του αυτός και η ομάδα του. Είμαστε βέβαιοι πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή στην κανονικότητα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για 2 δεκαετίες.

ΥΓ: Απολογούμαστε ειλικρινά στους Έλληνες φιλάθλους που απαντάμε σε έναν άνθρωπο που προφανώς βρίσκεται υπό την επήρεια…. συναισθηματικής φόρτισης. Εξαιτίας όμως της ασυλίας που απολαμβάνει από όλες τις αρμόδιες αρχές και της πλήρους ασυδοσίας που αυτές του χαρίζουν, κάποιος πρέπει να ανακόπτει τα τοξικά του παραληρήματα».

Αντίδραση από τον Γιώργο Σαββίδη

Νωρίτερα, η πρώτη αντίδραση σημειώθηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ δια στόματος του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος «απάντησε» στους ερυθρόλευκους και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, σηκώνοντας το γάντι… μέχρι τέλους!

Με προσωπική τοποθέτηση, μετά την απώλεια βαθμών στο Βόλο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απειλεί με αποχώρηση Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα, εξαπολύοντας «επίθεση» και στον Ιβάν Σαββίδη με απίστευτους χαρακτηρισμούς.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, τοποθετήθηκε μέσω social media, απαντώντας στην τοποθέτησή του Μαρινάκη με την ατάκα… μέχρι τέλους, σημειώνοντας:

«Να μην μείνουμε μόνο στα λόγια, μέχρι τέλους».

H απάντηση από την ΠΑΕ Ξάνθη στον Μαρινάκη

ΠΑΕ Ξάνθη δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, εις βάρος του ιδιοκτήτη της ακριτικής ομάδας Χρήστου Πανόπουλου μετά τη βαθμολογική απώλεια των Πειραιωτών στον Βόλο για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Με μια λιτή αλλά δεικτική ανακοίνωση η ΠΑΕ Ξάνθη απαντά στον Μαρινάκη με το εξής σχόλιο: «Όσο αφορά τον κ. Χρήστο Πανόπουλο επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό περί “ποδοσφαιρικών περιττωμάτων” στον “Αρχηγό των Πάντων”. Τέλος».

Προηγουμένως είχε σχολιάσει τη δήλωση Μαρινάκη και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργης Σαββίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:01