search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:09
MENU CLOSE

Κρήτη: Απολογείται ο πατέρας που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος των παιδιών του

23.12.2019 07:31
Γιαννιτσά: Συμμορία ανηλίκων με τον κωδικό «beef» έδερνε άλλα ανήλικα κορίτσια για να... γελάσει - Media

 

Σήμερα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο πατέρας που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα δύο ανήλικα παιδιά του με τη νέα αυτή καταγγελία για ασέλγεια εξετάζεται με προσοχή από τις αστυνομικές αρχές.

Ο πατέρας, από χωριό του Ηρακλείου, έχει συλληφθεί και οδηγήθηκε στις 11 το πρωί του Σαββάτου, ενώπιον του Eισαγγελέα υπηρεσίας ωστόσο πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα.

Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα των παιδιών της. Η ίδια πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να πληροφορήθηκε από τα ανήλικα παιδιά της όσα φέρονται να είχαν βιώσει στα χέρια του το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο πατέρας τους τα πήρε για τις διακοπές. Τα παιδιά εξετάστηκαν από ιατροδικαστή, ενώ κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου.

Ο ίδιος συνελήφθη για άλλο αδίκημα από τις αρχές και μόλις του γνωστοποιήθηκε η καταγγελία ανέφερε πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο κι ότι η πρώην σύζυγός του τα είπε όλα αυτά για να τον εκδικηθεί.

Η υπόθεση αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια των εισαγγελικών αρχών και ερευνάται με τη διεξοδική εξέταση όλων των υπαρχόντων στοιχείων.

Τι καταγγέλει η μητέρα- Τι αναφέρουν τα παιδιά

Τα όσα περιγράφονται στη δικογραφία και προέκυψαν από την καταγγελία της μητέρας των ανήλικων, αλλά και την εξέταση των ίδιων των παιδιών, προκαλούν ανατριχίλα και περιγράφουν το αρρωστημένο μυαλό ενός ανθρώπου που δεν δίστασε -εάν ισχύουν οι καταγγελίες- να εκδηλώσει τα πιο νοσηρά του πάθη στα ίδια του τα παιδιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, οι περιγραφές των παιδιών είναι «γροθιά στο στομάχι», αφού εξιστορούν με λεπτομέρειες ακριβώς όχι μόνο τι τους έκανε ο πατέρας τους, αλλά και τι ζήτησε να κάνει το ένα παιδί στο άλλο…

Η 37χρονη προχώρησε στην καταγγελία λίγες ημέρες πριν. Όπως είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, τα παιδιά της, της μίλησαν για το τι είχε συμβεί το περασμένο καλοκαίρι, όταν τους ανέφερε ότι θα πάνε για τις διακοπές των Χριστουγέννων στο σπίτι του πατέρα τους.

Εκείνα εξέφρασαν την αντίθεσή τους, περιγράφοντας το απίστευτο μαρτύριο που έζησαν. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 38χρονος φέρεται να έκανε στοματικό έρωτα στο γιο του, ενώ ήταν ξαπλωμένος ο 12χρονος στο κρεβάτι μαζί με την εφτάχρονη αδερφή του. Δεν σταμάτησε όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, εκεί. Ζήτησε και από το μικρό κορίτσι να κάνει το ίδιο, χωρίς όμως η ανήλικη να το πράξει. Η φρίκη όμως δεν είχε τέλος.

Τα ίδια τα παιδιά εξεταζόμενα εξιστόρησαν κι άλλες φρικτές λεπτομέρειες. Ο 38χρονος- σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- αμέσως μετά το περιστατικό με το γιο του, οδήγησε την 7χρονη κόρη του στο μπάνιο και τη βίασε παρά φύση.

Μάλιστα, το ίδιο το παιδί ανέφερε ότι το είχε κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν. Ακόμη, η 7χρονη είπε ακόμη ότι κάποιες φορές που ο πατέρας της πίστευε ότι κοιμόταν, πήγαινε και τη «χάιδευε» στα γεννητικά της όργανα, ενώ έκανε κι άλλες αρρωστημένες πράξεις σε βάρος του παιδιού.

Τα δύο αδέρφια καθυστέρησαν να μιλήσουν στη μητέρα τους, γιατί όπως της είπαν, φοβόντουσαν πως ο πατέρας τους θα κάνει κακό τόσο σε εκείνα όσο και στην 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Η καταγγέλλουσα ισχυρίστηκε ότι πράγματι ο 38χρονος ήταν πολύ βίαιος απέναντί της και μάλιστα ανέφερε ότι πριν μερικά χρόνια όταν έμεναν σε χωριό έξω από το Ηράκλειο ο 38χρονος την είχε χτυπήσει πέντε με έξι φορές στο πρόσωπο με κλωτσιές και γροθιές και την απειλούσε ότι εάν πει κάτι, τότε θα σκοτώσει εκείνη και τους συγγενείς της.

Σε έναν από τους άγριους ξυλοδαρμούς της, ήταν μπροστά και ο ανήλικος γιος της.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:09