search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:53
MENU CLOSE

Ο πρώην κυβερνήτης του Κεντάκυ έδωσε χάρη σε παιδεραστή επειδή «ο υμένας της 9χρονης ήταν άθικτος»!

23.12.2019 09:55
Ο πρώην κυβερνήτης του Κεντάκυ έδωσε χάρη σε παιδεραστή επειδή «ο υμένας της 9χρονης ήταν άθικτος»! - Media

 

Όταν ο Ρεπουμπλικανός πρώην κυβερνήτης του Κεντάκι Μάτ Μπέβιν ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, πώς μπορούσε να δικαιολογήσει την απονομή χάριτος, την τελευταία του μέρα της θητείας του, σε έναν βιαστή παιδιών, απάντησε: “Ποιον από όλους;”!

Ο Μπέβιν είπε ότι επέτρεψε στον Micah Schoettle, 41 ετών, ο οποίος είχε καταδικαστεί να εκτίσει ποινή 23 ετών για βιασμό και άλλα σεξουαλικά αδικήματα, να περάσει την υπόλοιπη ζωή του ελεύθερος, την περασμένη εβδομάδα, έχοντας καθίσει για λιγότερο από 18 μήνες στη φυλακή, επειδή το εννιάχρονο θύμα του είχε βρεθεί να έχει τον υμένα της άθικτο!  “Υπήρχαν μηδενικά στοιχεία,” υποστήριξε ο Μπέβιν.

Ο πρώην κυβερνήτης βρέθηκε στο στόχαστρο πλήθους αντιδράσεων όταν εγινε γνωστό ότι απένειμε χάρη σε 428 καταδικασθέντα άτομα κατά τις τελευταίες ημέρες της θητείας του τον περασμένο Νοέμβριο. Ανάμεσα στους αποφυλακισθέντες συγκαταλέγονται και δύο βιαστές ανηλίκων αλλά και αρκετοί δολοφόνοι και άλλοι εγκληματίες.  

Στη συνέντευξή του ο Μπέβιν είπε ότι ο Schoettle είχε κατηγορηθεί για το βιασμό 9χρονου κοριτσιού επανειλημμένως για περισσότερο από δύο χρόνια, σε αρκετές περιπτώσεις παρουσία της αδελφής της στο ίδιο δωμάτιο! Κατά τον Μπέβιν, όμως, «οι υμένες και των δύο κοριτσιών ήταν άθικτοι». Και πρόσθεσε το αμίμητο: «Εάν είχατε επανειλημμένα βιαστεί σεξουαλικά ως μικρό παιδί από έναν ενήλικα, θα υπήρχαν επιπτώσεις από φυσικά και ιατρική άποψη”.

Ανάμεσα στους εγκληματίες που αφέθηκαν ελεύθεροι από τον Μπέβιν συμπεριλαμβάνονταν ένας που αποκεφάλισε μια γυναίκα που το πτώμα της αργότερα κρύφτηκε σε βαρέλι πετρελαίου, αλλά και ο Patrick Baker, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά από δύο μολις χρόνια φυλάκισης για ποινή 19ετούς κάθειρξης για ανθρωποκτονία. Η εφημερίδα The Courier Journal λίγο αργότερα αποκάλυψε ότι η οικογένεια του φυλακισμένου υπήρξε χορηγός με 21.5000 δολάρια της προεκλογικής εκστρατείας του Μπέβιν το 2015!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:53