search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:24
MENU CLOSE

Ο ΘΕΣγάλα μπαίνει στα σούπερ μάρκετ – Με ποια γνωστή αλυσίδα ξεκίνησε ήδη συνεργασία

23.12.2019 12:37
Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς μαχαίρωσε τον εργοδότη του - Media

 

Μπάσιμο και στα σούπερμαρκετ επιχειρεί ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,  ο συνεταιρισμός προχώρησε σε μια νέα στρατηγική συνεργασία με τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ  με στόχο την ανάπτυξή του

Η συνεργασία των δυο εταιρειών αφορά στη διάθεση μιας σειράς προϊόντων ΘΕΣγάλα σε επιλεγμένα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία προβλέπει αρχικά την διάθεση των προϊόντων ΘΕΣ γάλα, όπως το ολόφρεσκο ποιοτικό γάλα (πλήρες και ελαφρύ), το ρυζόγαλο και οι κρέμες του.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, στον ΘΕΣγάλα εκτιμούν ότι η συνεργασία αυτή θα δώσει μια νέα δυναμική, προσφέροντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές να γνωρίσουν το γάλα και τα προϊόντα του Συνεταιρισμού. Η εν λόγω συνεργασία, σύμφωνα πάντα με τον ΘΕΣγάλα, θα συντελέσει επίσης στο να ανταποκριθεί ο Συνεταιρισμός, με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα, στην αυξημένη ζήτηση των προϊόντων του διευρύνοντας παράλληλα το δίκτυο πώλησης τους.

Ήδη ο Συνεταιρισμός, πέρα από τους Αυτόματους Πωλητές και τα ΘΕΣγάλα συν καταστήματά του, διαθέτει το φρέσκο γάλα και τα προϊόντα του και σε μικρά σημεία λιανικής πώλησης στην εγχώρια αγορά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:23