search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:43
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε ο CEO της Boeing – Τον «έφαγαν» τα 737 ΜΑΧ

23.12.2019 14:43
Παραιτήθηκε ο CEO της Boeing - Τον «έφαγαν» τα 737 ΜΑΧ - Media
 
Την παραίτησή του από τη θέση του CEO της Boeing υπέβαλλε ο Ντένις Μούιλενμπεργκ μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά για την εταιρεία.
 
Όπως αναφέρει το CNN, τη θέση του επικεφαλής της Boeing θα αναλάβει ο νυν πρόεδρος της εταιρείας Ντέιβιντ Καλχούν από τις 13 Ιανουαρίου του 2020.
 
Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι «η αλλαγή ηγεσίας ήταν απαραίτητη για να επανέλθει η εμπιστοσύνη στην εταιρεία, καθώς εργάζεται για να επιδιορθώσει τις σχέσεις της με τους αρμόδιους ρυθμιστές, πελάτες και άλλους φορείς».
 
Η θητεία του Μούιλενμπεργκ τελειώνει άδοξα, καθώς η εταιρεία καλείται να αντιμετωπίσει την υπόθεση των 737 ΜΑΧ, τα οποία παραμένουν ακινητοποιημένα μετά από δύο πολύνεκρα δυστυχήματα.
 
Παράλληλα, προβλήματα παρουσίασε και το διαστημικό όχημα Starliner, το οποίο σχεδιαζόταν να μεταφέρει αστροναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:42