search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:24
MENU CLOSE

Επίθεση με κροτίδα στην πολυκατοικία του διαιτητή Ευαγγέλου – Σε άμεση αποχή προχωρούν οι διαιτητές

23.12.2019 14:50
Επίθεση με κροτίδα στην πολυκατοικία του διαιτητή Ευαγγέλου - Σε άμεση αποχή προχωρούν οι διαιτητές - Media

 

Στόχος αγνώστων έγινε ο διαιτητής VAR της αναμέτρησης Βόλος-Ολυμπιακός, Άγγελος Ευαγγέλου σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας άγνωστοι που πέταξαν κροτίδα στην πολυκατοικία που διαμένει, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι πλησίασαν το πλαϊνό τζάμι της πολυκατοικίας και πέταξαν στο εσωτερικό μία κροτίδα προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο οι δράστες είχαν φύγει.

Άμεσα και δραστικά μέτρα αποφάσισαν να πάρουν οι διαιτητές της Super League 1, ύστερα και από τις νέες δηλώσεις εναντίον τους.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να αρχίσουν αποχή από τη δράση από την 17η κι όχι από την 18η αγωνιστική, όπως είχαν ανακοινώσει αρχικά, το οποίο σημαίνει πως βρίσκεται στον “αέρα” το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αλλά κι εκείνο του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο “Κλ. Βικελίδης”.

Οι διαιτητές είχαν καταστήσει σαφές ότι δεν μπορούν να συνεχίζουν να σφυρίζουν εφόσον υπάρχουν παράγοντες που καταθέτουν μηνύσεις εναντίον τους, ζητώντας να αποσυρθούν προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ενώ αντίθετα υπήρξαν νέες εμπρηστικές δηλώσεις, αλλά και πρόθεση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός να υποβληθούν νέες μηνύσεις μετά το χθεσινό επεισοδιακό παιχνίδι. Θυμίζουμε πως έχουν ήδη μηνυθεί οι Μανούχος, Σιδηρόπουλος, Τσαμούρης, Κομίνης, Παπαδόπουλος στο πρωτάθλημα που διανύουμε και οι Λάμπρου, Απτόσογλου, Φωτιάδης που είχαν μηνυθεί από την ΑΕΛ για το περυσινό ματς με την Ξάνθη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 17η αγωνιστική επρόκειτο να διεξαχθεί κανονικά το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιανουαρίου, με τα παιχνίδια ΟΦΗ – Βόλος, Άρης – ΠΑΟΚ, Ατρόμητος – Αστέρας, ΑΕΚ – Παναιτωλικός, Ξάνθη – ΑΕΛ, Πανιώνιος – Λαμία και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Μάλιστα, αν δεν υπάρξει άμεσα κάποια λύση, οι διαιτητές έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν την αποχή τους επ αόριστον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:23