search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:19
MENU CLOSE

Πιάστηκαν να κάνουν σεξ μέσα σε… ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

23.12.2019 16:28
Πιάστηκαν να κάνουν σεξ μέσα σε... ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ - Media
 
Στον αέρα τίναξαν τον γάμο τους δύο “παράνομοι” εραστές που έκλειναν ραντεβού για τις ερωτικές συνευρέσεις τους ακόμη και σε ασθενοφόρο.
 
Άλλωστε, οι δύο πρωταγωνιστές του “ροζ” σκανδάλου εργάζονται σε νοσοκομείο πόλης της κεντρικής Ελλάδας. Εκείνη είναι 34 χρονών και εργάζεται ως τραυματιοφορέας ενώ ο εραστής της είναι διασώστης, 61 ετών.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, τόσο η 34χρονη τραυματιοφορέας όσο και ο 61χρονος διασώστης ήταν παντρεμένοι, αν και ο άνδρας το απέκρυψε.
 
Οι δυο τους σταδιακά ήρθαν κοντά και σύντομα άρχισαν να κλείνουν ερωτικά ραντεβού, με τις σεξουαλικές επαφές τους να εκτυλίσσονται και μέσα στο ασθενοφόρο που οδηγούσε ο διασώστης.
 
Κάποια στιγμή οι συνάδελφοί τους αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο τους αφού τους πρόδωσαν οι φωνές ηδονής που προέρχονταν μέσα από το ασθενοφόρο.
 
Σύντομα και ο άνδρας της τραυματιοφορέα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη σύζυγό του επί 15 χρόνια. Όπως είπαν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, η γυναίκα άλλαξε συμπεριφορά και έφθασε στο σημείο να αμελεί και τη φροντίδα των παιδιών τους.
 
Αναζητώντας αποδεικτικά στοιχεία, έκρυψε μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους συσκευή ηχογράφησης. Έτσι, επιστρέφοντας από τη δουλειά του άκουσε τις ηχογραφημένες συνομιλίες της γυναίκας του με τον εραστή της.
 
Έτσι, έβγαλαν διαζύγιο και ο άνδρας της πήρε και την επιμέλεια των παιδιών, ενώ επίσης η σύζυγος του διασώστη τον εγκατέλειψε.
 
Πηγή: enikos.gr/Espresso
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17