search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:57
MENU CLOSE

Δασκάλα στην Ισπανία έκανε το πιο πρωτότυπο μάθημα ανατομίας (Photos)

24.12.2019 06:51
Δασκάλα στην Ισπανία έκανε το πιο πρωτότυπο μάθημα ανατομίας (Photos) - Media

 

Μία έξυπνη ιδέα είχε μία δασκάλα από την Ισπανία, για να κάνει τους μαθητές της να παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον το μάθημα της ανατομίας.

Οπως αναφέρει το iefimerida, η Βερόνικα Ντούκουε, που διδάσκει σε δημοτικό σχολείο της πόλης Βαγιαδολίδ, έβαλε μία ολόσωμη φόρμα η ο οποία απεικονίζει την ανατομία του ανθρώπινου σώματος και με αυτό τον τρόπο εξήγησε στα παιδιά 8 και 9 ετών, την λειτουργία κάθε οργάνου του σώματος.

Μάλιστα, ο σύζυγός της τράβηξε και φωτογραφίες από την ώρα του μαθήματος, δηλώνοντας πως νοιώθει «πολύ περήφανος για αυτό το “ηφαίστειο ιδεών” που έχω για σύζυγο».

Υποστήριξε μάλιστα πως τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και την μεταμφίεση της δασκάλας, η οποία σίγουρα βρήκε έναν πρωτότυπο και ξεχωριστό τρόπο για να κάνει τα παιδιά να μάθουν περισσότερα για το ανθρώπινο σώμα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:56