search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:28
MENU CLOSE

Λεμεσός: Χώρισαν και της έκαψε το αυτοκίνητο

24.12.2019 10:27
Λεμεσός: Χώρισαν και της έκαψε το αυτοκίνητο    - Media

 

Στόχος εμπρηστών έγινε χθες βράδυ αυτοκίνητο ιδιοκτησία 40χρονης στον Ύψωνα. Για την υπόθεση συνελήφθη ο 32 ετών πρώην φίλος της

Σύμφωνα με την Αστυνομία η φωτιά τέθηκε στις 9.30 χθες βράδυ, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν έξω από το σπίτι της ιδιοκτήτριας του.

Οπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το SigmaLive, η 40χρονη είδε τον εμπρηστή να ρίχνει βενζίνη και στη συνέχεια να πυρπολεί το όχημά της, αφού εκείνη την ώρα βρισκόταν στο παράθυρο της κουζίνας της.

Έντρομη η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ενημερώθηκαν αστυνομία και πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ η παραπονούμενη με τη βοήθεια γειτόνων κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά. Από την φωτιά προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Σε κατάθεση της η γυναίκα εξέφρασε υποψίες εναντίον 32χρονου με τον οποίο διατηρούσε πρόσφατα δεσμό. Ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε αντιπαράθεση και πως ο 32χρονος την απειλούσε ότι θα της κάνει κακό.

Εναντίον του 32χρονου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Τα μέλη του ΑΤ Λεμεσού διερευνούν κατά ποσό πρόκειται για το πρόσωπο το οποίο ήταν στη σκηνή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26