search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:15
MENU CLOSE

Τανζανία: «Ποδοσφαιρικό» ντου άγριων μελισσών σκορπάει τον τρόμο σε παίχτες και οπαδούς (Photos/Video)

24.12.2019 11:15
Τανζανία: «Ποδοσφαιρικό» ντου άγριων μελισσών σκορπάει τον τρόμο σε παίχτες και οπαδούς (Photos/Video) - Media

 

Ένα από τα αγαπήμενα συνθήματα στα ελληνικά γηπέδα είναι το «Πέστε κάτω, οε οε οε», το οποίο φωνάζουν οι οπαδοί της μιας ομάδας προς τους παίχτες της αντίπαλης όταν το σκορ αρχίζει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Ή όταν οι τελευταίοι καθόλη την διάρκεια του αγώνα πέφτουν συνεχώς στο έδαφος και κάνουν καθυστερήσεις για να μην φάνε γκολ, όμως στο τέλος η εστία του παραβιάζεται. Τότε ακολουθεί η παρότρυνση-«πικάρισμα» των οπαδών… να πέσουν ξανά κάτω.

Το εν λόγω σύνθημα πήρε «σάρκα και οστά» κατα την διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στην Τανζανία με έναν ομολογουμένως πολύ παράδοξο τρόπο.

Ενώ ο αγώνας μεταξύ των Young Africans and της Iringa United βρισκόταν στο 53ο λεπτό, οι παίχτες και των δυο ομάδων άρχισαν να «βουτούν» ο ένας μετά τον άλλο στο χορτάρι.

Δεν ήταν ότι βόλευε και τις 2 ομάδες το αποτέλεσμα (άλλωστε η Young Africans νίκησε 4-0) ή ότι είχε ακουστεί το συγκεκριμένο σύνθημα από τις κερκίδες. 

Απλά οι παίχτες προσπαθούσαν πανικόβλητοι να καλυφθούν από την επιδρομή ενός μεγάλου σμήνους μελισσών στο αγωνιστικό χώρο του Uhuru Stadium.

Από τα βίντεο φαίνεται ότι αρκετοί παίχτες δέχτηκαν τα τσιμπήματα των μελισσών ενώ και οι οπαδοί αναγκάστηκαν και εκείνοι να αναζητήσουν κάποιο καταφύγιο για να προστατευτούν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12