search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:59
MENU CLOSE

Τα πέντε καλύτερα ξενοδοχεία-φούσκες για να μείνει κανείς στον κόσμο

24.12.2019 12:26
Τα πέντε καλύτερα ξενοδοχεία-φούσκες για να μείνει κανείς στον κόσμο  - Media

 

Θεωρούνται τα καλύτερα ξενοδοχεία φούσκες στο κόσμο. Είναι η νέα μόδα για τους ανά τον κόσμο ταξιδιώτες. Ξενοδοχεία στην έρημο, στον πάγο, στη ζούγκλα παρέα με άγρια θηρία, σε παραλίες ξεχασμένες, σε ονειρικές τοποθεσίες.

Και μπορεί στην χώρα μας να μην έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους, ωστόσο σε χώρες μακρινές κάνουν ήδη θραύση. Ας δούμε τα πέντε καλύτερα από αυτά:

1. Campera Hotel Burbuja (Mεξικό)

Για ασυναγώνιστη θέα στα άστρα, το βράδυ. Το ξενοδοχείο αυτό βρίσκεται στους αμπελώνες του Μεξικού. Το κόστος ανέρχεται σε 180 δολάρια το βράδυ.

 

2. Bubbletent Australia (Aυστραλία)

Προσφέρει απεριόριστη θέα στο δεύτερο μεγαλύτερο φαράγγι στον κόσμο. Το δωμάτιο – φούσκα διαθέτει ότι πιο σύγχρονο προσφέρει η τεχνολογία, ενώ στη τιμή περιλαμβάνεται και πρωινό. 250 δολάρια τη βραδιά

 

3. Finn Lough Bubble Domes (Βόρεια Ιρλανδία)

Κρυμμένο στη μέση της ζούγκλας, αυτό το δωμάτιο-φούσκα σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο πουθενά 320 δολάρια τη βραδιά

 

4. Aire de Bardenas (Ισπανία)

Ιδανικό για όσους θέλουν να παρατηρούν άγρια ζώα αφού βρίσκεται μέσα σε Εθνικό Πάρκο. Το κόστος ανεβαίνει στα 325 δολάρια τη βραδιά.

 

5. Attrap’Rêves (Γαλλία)

Προσφέρει και απομόνωση αλλά και πολυτέλεια αφού βρίσκεται κοντά στο κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου, που διαθέτει μεταξύ άλλων spa και πολυτελές εστιατόριο. Το κόστος διαμονής ανέρχεται σε 133 δολάρια τη βραδιά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:59